søndag 1. februar 2009

Velkommen februar! ~~ Welcome February!

Januar er over, og det har kanskje ikke vært den mest lovende starten på året. :P Det viser seg at jeg lar meg stresse lett, og har derfor vært satt ut av spill en ukes tid på grunn av en stiv nakke. Dette ble tett etterfulgt av en uke med tett nese, vond hals og feber - fortsatt ikke helt ferdig med sistnevnte plage... *gruff*

MEN - nå er det februar, og jeg spår at denne måneden blir feberfri og inspirerende! :) Jeg har da fått scrappet litt i måneden som gikk, og her er et par sommerLOer. *lengte*På nattbordet nå: Jeg har lest ferdig boka Det er mitt liv av Katarina von Bredow, og, i likhet med de to forrige bøkene jeg har lest av henne, den er fantastisk fin. :) Dette er lett underholdning på høyt nivå - jeg lever meg inn i handlingen, sympatiserer med personene vi får møte, og bader i alle følelsene boka fremkaller! :) *sukk* Jeg er fortsatt ikke ferdig med Siderhusreglene forresten - det betyr ikke at boka ikke er god, bare at den ikke er spesielt lettlest for meg.

Nå går jeg og legger meg - sov godt! :)

~~~~

January is history, and it really hasn't been the most promising start to the new year!! As it turns out, I'm easily stressed, which leads to my neck being stiff as a board. A week of headache was quickly followed by a week with sore throat, fever and a runny nose... *ick*

BUT - I have a definite feeling that february will be both inspiring and feverfree! :) *yeay* I have been creating the past month, though, and here (top of the post) are a few summer-y layouts!!

I'm going to bed now - sleep tight! :)

11 kommentarer:

litenIda sa...

Huff da, håper formen er bedre nå!

Dine LO'er får meg i allefall til å lengte etter sommeren! Bare noen måneder igjen, nå..! ;)

Måtte februar bli en bedre måned! :)

Merete sa...

Masse god bedring, Tea! Nydelige sommerLO'er altså!

Jeg har endelig fått lest ut Parfymen, men jeg sliter litt med å komme gjennom Bisettelsen...men blir nok ferdig med den til slutt også. Er mer ivrig på å lese Piggtrådroser ( men det er nok fordi den handler om 2.verdenskrig...)

Ha en fin første uke i februar:)

Scrappelise sa...

Håper formen er bedre Tea! Og LOene dine er bare så lekre og elegante!

Helene sa...

KJEMPEFINE layouter, Tea!! Tror du må ta med scrappekofferten nedover den 14., sånn at vi kan scrappe litt sammen igjen :)

Disse vintermånedene er fulle av "gruff", ja... håper vi alle er over det verste nå!

Gine !!! sa...

Nydelige LO'er
Godt at formen er bedre =)

ninabakke sa...

Kjempe fine :)

Bente sa...

Nydelige LOer som alltid, Tea! :D Håper formen er bedre! Her er vi slått ut av influensa alle fire...

Det ligger en utfordring til det på bloggen min - http://bentes-lille-verden.blogspot.com/ - som den drevne bloggeren jeg er liksom hihi ;) Stor klem!

tovetyll sa...

å håper det går bedre nå, god bedring!! jeg har vært en håpløs blogger, men nå er jeg på gang igjen!
kjempefine lay-outer, sukk, jeg lengter nok litt etter sommer, papiret på den første er skikkelig god-papir, tror det var et av de første jeg kjøpte når jeg begynte å scrappe...
også har jeg klart å lære meg å strikke, o under! har du noen morsomme strikkelinker? og hvor kan jeg kjøpe garn i knallfarger??

hils dine kjære, tegningene hans er virkelig fantastiske! Håper du har det topp, og at vi sees snart!

klem fra Tove**

Bente sa...

Award fra meg i bloggen min! :D

Koselig koselig sa...

Heisann - midt i februar nå og deilig er det! Lengter som en syk til sommeren, og her har det snødd som rakkern sin og vi har masse masse snø. Utrolig kjedelig.

Derfor hyggelig å se dine sommerscrappinger. Håper våren kommer snart :)

God søndag!

daria sa...

er det ikke fantastisk at februar har kommet,enda en mnd nærmere sommer...