søndag 30. mai 2010

Nostalgi og ugler

Godt brukte og uendelig sjarmerende bokstavklosser.

Denne lange rekken med ugler satt pent på plassene sine i en settekasse.

Det er stor stas å ha en liten en i magen! Ikke minst inspirerer det til en liten gjennomgang i sirlig organiserte bokser med leker og klær fra en selv var liten. Nettopp det har jeg og min kjære gjort i dag. Vi har kikket gjennom x antall bokser med babytøy og leker fra min barndom og har plukket med oss en del skatter vi har lyst til å gi videre til vår egen lille frøken. Takk til mamma som har tatt vare på så masse fint! :)

5 kommentarer:

~Renate~ sa...

Ååååh.. de var j bare kjempesøøøte!!! :D Tipper d er kjempespennende med en liten i mage! Selv håper jeg at det ikke blir lenge til jeg selv kan ha det, men må vel bare fint vente til mannen blir ferdig som student :P

Scrappelise sa...

Å, så koselig Tea! Så fint at din mamma har tatt vare på babyting etter deg. Den dagen kommer også da din lille frøken sier at dette var stas!

Heidi sa...

Oh, for en ugloman må jeg bare få si at de uglene der var fiiine!

Gratulerer med lykkelige omstendigheter! :o)

Grommis sa...

Åh, så gøy at hun har tatt vare på så mye fint! Jeg syns jo "gamle" leker er finere enn de nye nesten.. Samme med babytøy :)

Tea Kristin sa...

Renate: Kunstnermannen skal faktisk begynne å studere igjen rundt termintider. ;)

Scrappelise: Ja, det er kjempestas å se igjen gamle leker og klær fra barndommen. Noen av klærne har faktisk både min mor og jeg brukt, så dette blir 3. generasjon som bruker dem. :)

Heidi: Tusen takk! Ja, ugler er supersjarmerende!

Grommis: Jeg synes også at "gamle" leker er mer stas enn nye!!