fredag 10. desember 2010

Julebakst


Jeg skulle så gjerne tatt æren for dette übersjarmerende lille pepperkakehuset, men det kan jeg altså ikke. Bildet (og oppskriften) har jeg funnet her og det ser faktisk helt overkommelig ut så dette må jeg nok prøve en gang. Dette året blir det nok ikke for lille Eline sover ikke lenge nok på dagen til at jeg rekker å bake noe særlig, og når kvelden kommer er det tv, bøker, kjæresten og strikketøy som frister mest å bruke tid på. Neste år kanskje? ;)

Et julebakeprosjekt jeg faktisk ser for meg at jeg får tid til før jul er pepperkakemuffins. Høres det ikke deilig ut? Oppskrift finner du her.

Det er fortsatt ganske kaldt så jeg og Eline koser oss inne for tiden. Vesla har vært forkjølet også (igjen - synes jeg hørte rykter om at morsmelkbarn ikke blir forkjølet???) så vi har i grunnen ikke vært noe særlig utenfor husdøren i det hele tatt. Og jeg begynner nå å innse at vinteren har kommet for godt her på Hedemarken og at vi realistisk sett kan belage oss på å vente til ca mars før det blir trilletemperatur igjen. Jaja - kafé er kos det også.. ;)

Nå skal jeg finne frem strikkepinnene og kose meg i sofaen resten av fredagskvelden - det synes jeg du skal gjøre også!

5 kommentarer:

Marion sa...

Har smakt pepperkakemuffinsen og den er kjempe god, skal bakes her og til jul :)

Mutte sa...

Peberkagemuffins det lyder lækkert, det skal jeg da prøve en dag. Også tak for opskrifteren på mini gingerbreadhusene, men det er da et kæmpe arbejde. Rigtig god weekend til dig og dine

Bente sa...

Så stilig pepperkakehus!
Ja, det er kaldt på Hedemarken nå. Vi murer oss også inne, så får trilleturene bare vente. Men gurimalla så nydelig det er når det er skikkelig vinter.
Ønsker deg en fin helg!

Daria sa...

wow den så tøff ut,jeg føler med deg når det er snakk om lit søvn,C sover 15 min på dagtid og det er på en bra dag ...hihi

tovetyll sa...

mmm yummi med pepperkakemuffins, kanskje jeg skal prøve? vi har allerede bakt vanlige pepperkaker.... hm....

På lørdag blir det julekake og annen godis!

Kos dere resten av romjula, høres ut som dere hygger dere om kveldene!!