torsdag 21. februar 2008

Forkjølelse

Nå er jeg tilbake igjen, etter den obligatoriske vinter-i-norge-forkjølelsen. Rekk opp hånda den som ikke har vært forkjølet i vinter - tror ikke det er så mange lenger... :)

Viser et lite bilde av en av de vakre rosene jeg fikk av min kjære til Valentine i forrige uke (tatt med vårt nye kamera - love). :) De er så pene og står like fint enda... :) Jeg fikk også en krukke som jeg har ønsket meg så lenge - skal legge inn bilde av den også når den har funnet sin plass i vårt koselige hjem!

På håndarbeidsfronten nå er det babytøy som gjelder - nei, jeg skal ikke ha, men en god venninne fikk sin andre sønn i forigårs og da er det fram med strikkepinnene!! :) Det blir nok noe småtteri til den lille tassen!!

På nattbordet nå: Eg vil at nokon skal vente på meg av Anna Gavalda. Det er lenge siden jeg sist leste en novellesamling, og jeg har ikke alltid vært like begeistret for sjangeren, men denne kan jeg virkelig anbefale (selv om den ikke er helt utlest enda). Skjønne noveller om mennesker og livet, kjærlighet og sorg, osv osv. Gavalda skriver på en så fin måte, og har et glimt i øye i tillegg!! Jeg leser også Så fort kan livet snu for tiden. Det er boken om fotballspilleren Dagfinn Enerly som hadde en stygg ulykke på banen, og om livet hans etter ulykken. Den virker også fin!

Leste ferdig Ungkarsfestivalen av Bjørn Ingvaldsen her om dagen, og den anbefales på det sterkeste! Den er skikkelig morsom, og for alle oss bygdinger er det masse å kjenne seg igjen i. Folkene i boka er vanvittige, og så langt i 2008 er det denne boka som innehar Mest overraskende slutt-prisen. :)

Kos deg med en god bok i kveld!!! :) Selv skal jeg på kino og se Cloverfield! Gleder meg!!

14 kommentarer:

Nora sa...

Forkjølelse er noe dritt.. Kos deg på kino:)

Scrappelise sa...

Nydelig rose, og herlig å få tatt så bra bilde også! God bedring og kos deg på kino!

Anne Bente sa...

åhhh så nydelig rose du dog har fået, og rigtig god bedring til dig vennen :)

Karna sa...

Har heldigvis sluppet unna influensaen i år, håper den holder seg laaangt borte også!

Takk for boktips, ha en kjempe fin helg!

Koselig koselig sa...

Ønsker deg en riktig god bedring, antar du er frisk nå :)
Var kinofilmen bra?
I kveld skal vi kose oss med god mat, Rattatoile og Oceans12 på dvd. Det blir kos :) jeg har hatt ansiktsbehandling i dag og jeg er bare SÅ himla trøtt nå. Oj oj... hvordan skal det gå??? god helg :)

Jes/Vita villa vila sa...

Vilken underbar ros! Snäll käresta du har ;) ♥

Kram Jes

elin1976 sa...

Jo takk kjenner til det. Var syk med den forkjølelsen i romjula...rennende øyne og neste. Så var det hodet og magen i januar og nå når jeg endelig skulle ha vinterferie fra onsdag av får jeg influensa så det smeller på torsdag. Hoster, harker, feber vondt i hele kroppen. Fy fae... så typisk. Har ikke sovet mer enn to timer i strekk om natta for enten måtte jeg opp for jeg var så varm eller så måtte jeg opp for å snyte meg. I natt sov jeg faktisk 5 timer i strekk og er ikke første mann i seng i kveld så da er det vel tegn på at jeg begynner og komme meg. Men dette har jammen været heise:O) Jeg vet hva du snakker om når du ikke har blogget for jeg har ikke åpnet pc en i det hele tatt. Bare innom for å sjekke mail og lese nyheter. Ha en fin dag og god bedring:O)

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Flott du er frisk igjen!!

Nydelig rosebilde . Ha en gode uke du også -klem!:)

Mona. sa...

Takk for besøket inne hos meg !! Fine roser du fikk,og mine står faktisk fine enda,de også !! Helt utrolig ;) Likte så godt bildet av kattepoten,det var bare herlig....godt med nytt kamera,jeg oppdaget jo verden på en "ny" måte,da vårt ble kjøpt ! Håper du blir kvitt den hersens influensaen da,sender deg en laaaang go'bedring klem,fra Bodø :) Så håper jeg du får en fin uke ;)

Lilla Blanka sa...

Vilken fin ros du har fått!
Ja, det har varit många förkylda denna vintern..hoppas du mår bra igen!
Kram vännen
Mia

Moderncountry sa...

For ei vakker rose!! Ja, og bildet var supert. Skjønner du har glede av det nye kameraet, det blir somen helt ny verden gjennom linsa. Tar mye bilder selv og er fascinert av lys og skygger. Så knips i vei! :)

Noe så kjedelig med forkjølelse,God bedring til deg!
Kos at du stakk innom :)

Klem fra meg!

Garden Angel sa...

Nydelig rose!
Det er herlig når blomstene står såå lenge!
Godt å høre at du er på bedringens vei da Tea! Kjedelig å være syk!
Ja, er det ikke herlig med så godt vær!
Det ser lovende ut her også. Så lovende, at jeg tror jeg må gå ut å pusse vinduene..he he

Ha en fin uke!
Klem fra meg(",)

Cowgirl sa...

Sød Kæreste du har - som giver dig roser og en fin krukke. Du tager altså nogle skønne billeder. Håber forkølelsen er ved at være ovre - GOD BEDRING

Carina sa...

Vilken fin ros du har fått! Hoppas du mår bättre, jag har redan hunnit med 2 förkylningar i år så jag hoppas det räcker med det.
Här har vi ett strålande vårväder idag! Jag ska gå ut i solen en stund nu.
Ha det gott!
Kram, Carina