mandag 25. februar 2008

Støl i scrappemusklene

Denne helgen har det vært Scrappemaraton (Scrapathon) på mitt favorittscrappeforum Scrapbookexpress. Fra fredag til og med søndag har en gjeng jenter og damer scrappet for harde livet, og jeg regner med at de, i likhet med meg, har storkost seg!! Her er ett av mine bidrag denne helgen:
Dette er "gamlekatta" mi - den katten vi hadde når jeg var liten. Verdens beste katt!!

I dag er det strålende vær i Hamar, og jeg har store planer om en liten spasertur langs Mjøsa i løpet av dagen. Må nok innom en kiosk og kjøpe det siste Drömhem & trädgård også! :) Jeg planlegger å male listene i huset vårt en gang i løpet av våren, men har et problem som jeg håper noen der ute kan hjelpe meg med! Hvordan i alle verden skal man få malt listene i taket over trappa?? Det er himla høyt opp dit, og trappetrinnene er ikke brede nok til å sette en stige på... Høydeskrekken min må nok ihvertfall kureres før dette prosjektet settes i gang! ;)

Nå er forkjølelsen stort sett ute av kroppen og jeg er glad og lykkelig for det. Nå er det min kjære samboer som har overtatt bakteriene i stedet for! Det var ikke meningen.... ;)

Ha en strålende ny uke alle sammen - lek som om det er vår!

27 kommentarer:

Nora sa...

Her i Oslo var det også strålende sol idag, deilig:) Du laget masse flotte sider i helgen! Lykke til med maleprosjekt, det hørtes ikke lett ut..^^

Mamma Millan sa...

Hej, millan heter jag ville bara kika in!! Ja här hos mig i södra sverige var med strålande sol, men lite stormigt!!

Vilket vackert scrapp!!

Millan

Karna sa...

Har umalte lister i taket i trappen jeg også, stod og balanserte på en stabel med bøker da jeg malte veggen....noe som ikke frister til gjentakelse. Aner ikke hvordan andre gjør det, så jeg tar imot tips jeg også!

Lilla Blanka sa...

Åh vad spännande det låter med Scrappemaraton :)!
Vad söt hon är katten..
Kram
Mia

Mia sa...

Høres ut som en kjempekoselig helg! Og bidraget ditt var veldig fint. Det ser så morsomt ut med scrapping, men det er noe jeg ikke har prøvd med på (enda...)

Lykke til med maling av taklister over trappa! Har ingen anelse hvordan du kan få det gjort, og jeg for min del priser meg lykkelig at jeg ikke har hverken trapp eller annen etasje...hihii...

Flower Power sa...

Så bra at du er bedre av forkjølelsen da, men stakkars kjæresten.....;)
Så flott scrappeside du har laget. Det er jo så artig å drive med, men man må være litt inspirert, og det mangler her i gården desverre.
Ha en fin tirsdagskveld:)

Jes/Vita villa vila sa...

Tack för dina alltid lika goa kommentarer hos mig ☺

Här visar du alltid så mycket mys - härligt!

Kram Jes

Anne Bente sa...

super lækker lo du der har lavet, og en rigtig god aften til dig vennen :)

elin1976 sa...

Stilas eller ha en lang stige i trappa.
Jeg tok ei plate som jeg spikra lister på, denne skrudde fast i trappa med to tvinner. Satte stigen på den slik at bena på stigen stod mot listene eller kanten om du vil og den stod så stødig atte. Klem:O)

Tea sa...

Elin: Takk for tipset! Det høres jo faktisk gjennomførbart ut! Har fått noen tips av kjentfolk i det siste som jeg absolutt ikke tør å prøve! :)

Ingrid sa...

Hei! Hvilket Nordbohus var det dere bygde da? Nysgjerrig jeg nå.. for det er jo stort sett hus som står i hodet mitt for tida...
Ha en fin torsdag - snaaart helg! :)

Moderncountry sa...

Godt du føler deg bedre Tea! Her har vi ikke vært forkjøla på flere år, men så har vi heller kanskje ikke så store værskiftninger og kalde dager som dere. Men det blir vel andre boller når vi kommer flyttendes i sommer. Hjelpes så fort tiden flyr!
Fint scrapside du har laget, og pusen din var jo så søt da :)

Aina

Mamma Millan sa...

Men så söt dimn gammelkatt!!

Fint scrap med!!

kram millan

Designe sa...

Åh vilket fint kort du gjort!...fin bild på katten! :)

Lille Maison sa...

Hei hei, takk for koselig kommentar hos meg :) Så må jeg bare si takk det samme til deg, kjempekoselig blogg du har, og nyyydelig pus, helt skjønn ;) Ha en fin kveld! Synnøve

Scrappelise sa...

Flink og kreativ du er da, men vær forsiktig altså! Skal ikke ha noen brukne bein nei! Og forresten, gamlekatta var grom! Skal ikke glemme kattestemplene nå. Vi sees!

Garden Angel sa...

Flott laget! Søt katt!
Ønsker deg en fin helg!
God klem fra meg(",)

Koselig koselig sa...

Hei Thea, her har det også vært sol i dag. Det er så deilig :) men det har også vært frisk luft (litt kaldt). Deilig at det er helg nå, selv om det er full dag imorgen likevel med program, så skal jeg nok få kosa meg likevel. Nå skal jeg lage pai og så er det stuekos resten av kvelden.

Kjempefint scrappebilde og koselig med minner av tidligere kjæledyr. Har en hund fra barndommen jeg da, han hette Peik og var veldig søt!! :)

Carina sa...

Här har vi också haft några dagar med sol, härligt vårväder!
Ha en skön helg!
Kram, Carina

Lilla Blanka sa...

Hej Tea..ville bara titta in och önska dig en trevlig helg!
Kram
Mia

Ann-Catrin / finthemma sa...

Hej Tea!!Scarpbooking maraton..ohh vad spännannde.. du måste berätta se!
Kul med ny kamera och vad vackra bilder på lilla katten!!
Här har vi spöregn..
kramar A-C

GundaM sa...

Nydelig collage med din gamle katt;)

Ser du har vært forkjølet, ser ut til at det er min tur nå...

Ætsjooooo

God helg;)

Hulda sa...

Så stilig scrap du har laga! Virkelig flotte farger og design. :)

Kristina sa...

Et av mange flotte bidrag til Scrapathon! :)

Landliv sa...

Så herlig!! God tur ut for å kikke etter bladet, kos deg i det fine været! :-)

Anna sa...

Oj, så vackra bilder du har här, vilken vacker ros. Skönt att förkylningen är över. Så kul det låter med scrappingen, jag har provat men får inte till det riktigt.Tack för de gulliga kommentarerna hos mig.
Kram Anna

Jes/Vita villa vila sa...

Å vad roligt med så mycket scrapbooking ☺ Härligt ark du har gjort!

Tack för dina rara ord inne hos mig!

Kram Jes