fredag 23. mai 2008

Oh joy! :)

Mitt lille scrappehjerte ble riktig så lykkelig da jeg fikk hentelapp fra Posten i går. Inne i pakken var nemlig denne:

Den nye "boken" til O Store Scrappedronning Elsie Flannigan! :) Yeay... :) Boksen inneholder en hel masse kort med bilder av LOer, beskrivelse av spesielle ting på LOene, og gode tips! Veldig fin!! :D

Tiden for hagearbeid og hagekos er over oss, og pus er alltid med når det skjer noe! :) Heldigvis er også Marius med, så han kan fange øyeblikk som dette!! :) Jeg eeelsker gutta mine! Og hagen min... :)

Det er riktignok ikke alltid at pus er like morsom, bl.a. ikke når han graver opp igjen ting jeg så møysommelig har plantet... Eller bruken blomsterbedet som do... Eller ruller seg over Løitnantshjertet mitt... Men men - sånn er det bare, og jeg gidder ikke å iverksette tiltak for å hindre det!! :P

På nattbordet nå: Har lest ferdig Anybody Out There av Marian Keyes, og til de av dere som ikke har "oppdaget" chick lit: Dere har gått glipp av mye god underholdning!! Er det bøker som vil skrives inn i litteraturhistorien? Neppe. Er det bøker vi vil regne som klassikere om noen tiår? Lite trolig. Er det helt perfekte bøker når du har lyst til å ordentlig slappe av i sofakroken? JAAA! :) Løp til biblioteket og spør etter Marian Keyes!! :)

Nå leser jeg The No. 1 Ladies' Detective Agency av Alexander McCall Smith. En annen sjanger enn den forrige, men minst like koselig så langt!! :)

Og takk så masse til Grombaben for denne awarden!! :D Reglene sier at den skal gis videre til 4 kreative bloggere, og disse bloggene passer virkelig den beskrivelsen!!

- Marius sin kunstblogg - Min kjæreste er et av de mest kreative menneskene jeg vet om!! :)
- Forelsket i livet - Helene er en kvinne med mange talenter, hvorav de fleste er kreative!! :)
- Reneeya - Driver med utrolig mye kult!!
- Prinsesse Elin - Fordi hun er så kreativ og stilsikker i hjemmet sitt!

Ha en strålende fredag og helg!! :)

9 kommentarer:

Helene sa...

Oh joy, ja!!

For det første: tusen takk for award - så moro! :)

For det andre: så utrolig flott bilde av Bjørnson! Det var så herlig i fargene.. også så søt liten krabat da ;D

Det tredje:
Ååååå.... jeg er misunnelig på den nye "boken" din. Er den så bra som jeg innbiller meg?? Var det papertrends du kjøpte den på? Mulig jeg må unne meg den selv også.. kanskje som en innflyttingsgave til meg selv? ;D

Du vet jeg er grønn når det kommer til hagearbeid (og da mener jeg ikke grønn som i positiv forstand - sånn i forhold til grønne fingre..), så derfor spør jeg: Løitnantshjerte?? Det må jeg google skjønner jeg, hehe.

Herlig herlig - du er så inspirerende!!! :o)

Tea Kristin sa...

Boka er akkurat så bra som jeg hadde håpet på, og det stemmer at jeg kjøpte den på Papertrends. :) Og Løitnansthjerte er en ganske gammeldags blomst som får rosa hjerteformede blomster som henger oppover stilken... Dårlig forklaring - du får nok google det.. :P

Tea Kristin sa...

Her er det et bilde av blomstene: http://www.stauder.net/bildearkiv/Dicentra%20spectabilis%20SL.jpg

Anne Bente sa...

åhhh lækker bog, og utrolig flot billede :)

Prinsesse Elin sa...

WOOOOOW......TUSEN TAKK. Jeg setter pris på å få skryt for det jeg gjør. Det er med på å få enhver til å jobbe enda hardere. DU ER SNILL DU TEA!
Grattis med Awarden. Du er ikke så rent lite krativ selv du.
Ha en fin fin dag. Kos deg og nyt dagen. Klem fra Elin:O)

Mika sa...

Hai girl. Hope you have fun with the Elsie stuff. Mika (www.mikascrap.typepad.com)

Hulda sa...

Den boka så super ut. Jeg er jo så glad i scrapping jeg også. Er forresten jeg som har laget awarden du har fått. :)

Garden Angel sa...

En merkelig utfordring ligger og venter på deg hos meg;)
Ha en fin dag !
Klem:)

Anonym sa...

Hva er vel bedre enn en ny og fin hobbybok?! Jeg koser meg med mine jeg også, det går i alt fra Tildabøker, til smykker, til kokebøker og interiørbøker. Bare å bla er en kilde til kos og hygge.
Nå skal jeg snart på trening og ha en Body Balance time. Det blir deilig :)
Ønsker deg en fin kveld :)