fredag 2. mai 2008

Stress - og litt kos! :)

Lenge siden jeg har skrevet noe nå, og det har sin forklaring! Jeg har jobbet veldig mye de to siste ukene, og når den perioden var ferdig var det bare å hive seg i gang med studiene. Jeg holder på med avsluttende prosjektoppgave nå, og har innlevering neste helg. Skal bli deilig å bli ferdig med disse studiene - nå må jeg da snart være utlært, eller...??

Men - over til hyggelige saker! :) Jeg var jo på herlig scrappeshopping for ikke så lenge siden, sammen med min kreative venninne Helene. Vi reiste med strenge budsjetter og masse shoppelyst, hadde en utrolig morsom dag, og kom hjem med pose på pose med fantastisk stæsj (Helene kjøpe seg litt mer enn bare stæsj...) og jeg hadde faktisk igjen 10 kroner av budsjettet mitt også!! :D Her er litt av fangsten:Og så har jeg fått en utrolig hyggelig pakke i posten også! Jeg vant en RAK (Random Act of Kindness) som den kreative Renée var så hyggelig å gi bort!! Det var virkelig masse fint i pakken, og jeg må si at jeg virkelig elsket den lille posen med alle småtingene, f.eks. blomster, binderser, bånd, og andre lekkerheter!! :D Kjempemorsomt! Tusen takk Renée! Her er noen bilder:


Og her er den siste LOen jeg har laget. Det er en lift av en LO Nora har laget - takk for lånet! :)


På nattbordet nå: Jeg har lest ferdig The reading group av Elizabeth Noble, og jeg eeelsket den! :) Anbefales. Jeg har også rukket å lese Manhattan Torgrim Eggen. Det er forfatterens skildring av New York, i tillegg til en god del historie om arkitektur, musikk, og andre kulturelle greier. :) Høres kanskje ikke så moro ut, men den var faktisk veldig lesverdig!! Han er til tider veldig morsom, og han klarer å skrive interessant om det meste. Denne anbefales også!! Akkurat nå leser jeg Ladies av Mara Lee. Den har fått gode kritikker, og betegnes som en skikkelig god chick lit bok, så jeg gleder meg til å lese videre! :)

16 kommentarer:

Nora sa...

Så mye digg du kjøpte på messa:D

Helene sa...

Mye goodies du har sikret deg den siste tiden ja - så moro!!

Forresten; du vil ikke tro hvor mange ganger jeg har vært innom bloggen din den siste tiden for å se om du har oppdatert - ha ha ha.. ;D

Synnøve sa...

Så mye fint du fant deg på shopping da, det er jo alltid moro :) Herlige farger, og stoffene i innlegget under her var jo bare så flotte! Likte spesielt godt det med pærene :) Ha en fin uke! Synnøve

Scrappelise sa...

WAOW, her var det masse fint! Du må ha lykke til med eksamen Tea, blir deilig med litt bedre tid vel. Da kan du jo sy.. gleder meg til å se!

Renée sa...

Ja, se der ja, for en vidunderlig pakke du har fått *fnis*. Skikkelig fin messeshopping og, ser du også fant det supersøte 'målebåndet' på messa! Jeg digger det altså, kjøpte selv :p

Anne Bente sa...

åhhh så masse lækker ting og et supert flot lo :)

Helene sa...

så mye fint du har kjøpt da!!

daisy sa...

Det så ut som en kjempeflott shoppingtur, du fikk jammen kjøpt mye fint. Og så mange fine, sommerlige farger!

Jeg er også ferdig med Lesesirkelen nå, leste den ut på null komma niks. Likte den veldig godt, så takk for tipset!
Nå har jeg lyst til å sette i gang med en del av bøkene som Lesesirkelen leste i løpet av året! :)

Ønsker deg en fin og solrik pinse!

Noralill sa...

Masse fint til nye spennande prosjekt! Lykke til med prosjektoppgåva! Ha ei lang-helg!

Mika sa...

Hai girl, did you buy all that stuff?
Enjoy it. Mika (www.mikascrap.typepad.com)

Sosa sa...

Så mye lekkert du har shoppa og fått :)
Må ha en liten shoppestopp jeg. Ikke det at jeg shoppa så mye, men jeg har igrunnen nok, og scrapper så altfor lite om dagen......Får nok gjøre noen grove innhogg i scrappestæsjet før jeg handler mer.

Ønsker deg en flott pinsehelg! :)

Koselig koselig sa...

Mye fine ting du har kjøpt. Det er artig å holde på med hobbyer, men jeg skjønner at det ikke blir gjort så mye når skolearbeidet tar overhånd. Sånn er det her også. Alt av håndarbeide og lyst får bare vente nå. Jeg får dårlig samvittighet hele tiden så fort jeg gjør noe annet enn å tenke på / lese ...
men snart er det heldigvis overståt. Gjett om jeg gleder meg. Det tipper jeg du også gjør.
hva er det du utdanner deg til?? jeg har ikke helt fått med meg det jeg :)

prinsessa1976 sa...

Nå skal du høre min kjære tea. Jeg har linket feil!!! D vil si at jeg har på en eller annen måte klart og legge til en annen nettadresse til bloggen din og dermed skjønte jeg nada, null zero når jeg kom inn til Marthe hver gang jeg skulle inn til deg. Nå er det imidlertid fikset og jeg lover jeg skal aldri svikte gode tea igjen! Her er jeg og har jo ikke vært her på lenge, veldig lenge...FYYYYY!!!!
Jeg har savnet deg veldig. Jeg har lett etter bloggen din men hver gang blir jeg vekk vast( et annet ord for distrahert) og glemmer hva jeg egentlig holder på med.
Nå har jeg tatt en ny kopi at adressen og skal legge den inn etterpå så nå skal det fikses. Ønsker deg en fin fredag, en flott 17 mai og ei nydelig helg. Klem fra Elin:O)

Koselig koselig sa...

ps. jeg må bare si at det var veldig ålreit å oppdage at du har lagt ut alle bøkene du har lest so far i år. Den New York boka skal jeg absolutt få med meg, men først skal vi til La France. Venter til etter det :) har du laget mye fine kort i det siste eller? Vis fram, vis fram!

og ja, vel overstått 17. mai i går også forresten :)

Bendichte sa...

Hei og takk for sist...en god stund siden! Ser at du er en travel dame som liker å lese på kvelden og syr vesker - stilig - og scrapper og er litt harry! Så flott! Også fikk du med deg årets mess! Mye lekkert har du kjøpt deg. Var på ækurs på Gjøvik i forrige uke - lærte å søle med papir - vann og maling! Det ble stilig. Vi sees sikkert på treff / kurs snart - ha en flott mai måned. Klem fra B.

Garden Angel sa...

Åååå så koselig å høre fra deg Tea!!!! Så mye herlig stæsj du viser her!!! Til å bli glad av:))
Takk for koselig kommentar hos meg;)
Å så gøy at du tar utfordringen:))
Ta den tiden du trenger du;)
Ha en fin uke!
Gooood klem til deg!!!