onsdag 16. april 2008

Fiiine stoffer!
Nå har jeg endelig fått de fine stoffene jeg bestilte fra Plumtickledfabrics. Jeg kjøpte 1 yard av hver og nå sitter jeg bare og drømmer om hva jeg skal bruke dem til - forslag mottas forresten med takk! :) Jeg forelsket meg helt i det stoffet med epler og pærer på - synes fargene er kjempeherlige og vårlige! Og dere må trykke på det hvite stoffet så dere ser tydelig mønsteret på det - vanvittig morsomt! :)

Plumtickledfabrics er en etsy-butikk, og for de av dere som fortsatt ikke har oppdaget the wonder that is Etsy - dere har gått glipp av noe!!! Løp inn og kikk med en gang!!!

På nattbordet nå: Jeg leste jo ferdig Ya-yajentene her for ikke så lenge siden, og jeg likte den veldig godt. Den ble egentlig bare bedre og bedre utover i boken! Ønsker du deg sommerstemning og en god historie om en mor og en datter, så er dette virkelig boken du bør løpe på biblioteket å låne i dag! :) Nå leser jeg The reading group av Elizabeth Noble (Lesesirkelen er den norske tittelen) og jeg simpelthen eeelsker den!! Også her er det en gjeng med kvinner/jenter det handler om, og forfatteren skriver helt fantastisk om deres liv, tanker og, ikke minst, venninneforhold! :) Anbefales!!

Ha en strålende dag - nå er det meldt at et høytrykk er på vei innover Østlandet i løpet av formiddagen så jeg har store forhåpninger om masse deilig sol og vårstemning i dag! :) Kanskje jeg til og med får malt utemøblene i løpet av uka??? :)

20 kommentarer:

Helene sa...

Så herlige stoffer!! :D

Jeg foreslår: forkle i stoffet med epler&pærer..(både grillforkle OG hageforkle med lommer ++????) kanskje også noen uteputer??
"Blomsterstoffet" var lækkert - kanskje et putetrekk? En liten pung/veske?
Gullfiskene var supersjarmerende!! Kanskje noe artig til Bjørnson?? Et koseteppe muligens?
Hadde jeg hatt en datter hadde jeg bedt om sengetøy til henne med de rosa sneglene på ;D

Scrappelise sa...

OOOOOOMG, sy deg vesker, bluser, skjørt.... Så herlige stoffer! Lykke til! p.s. det blir sol snart!

Lene sa...

nydelige stoffer Tea!
Gleder meg til å se hva du lager av de!
Kryss fingra for en fin vår!!

daisy sa...

Heisann!

Så flotte stoffer! Og veska du har sydd var jo bare kjempestilig! Dette er du flink til!

Jeg koser meg forresten svært med å lese boktipsene dine. Nå har jeg lånt "Lesesirkelen" på biblioteket, og har store planer om å kose meg med den og en kopp te på balkongen i sola..!! :)

Moia sa...

Hei på deg, de stoffene var jo bare kjempekule. Likte det med snglene best. Så fine farger, disse blir man jo glad av å se på. Hva med å lage en skikkelig stor pute for å ha i hengekøya? Klemz fra Moia.

Koselig koselig sa...

åh det var nydelig stoff, jeg foreslår toalettmappe og sminkepung???

Amelievideo var også utrolig skjønn :)))

Anne Bente sa...

åhhhh så lækre stoffer, og så super flot taske du også har lavet :)

Marianne sa...

Her er det bare å slå seg løs over symaskina, kjempekule stoffer. Gleder meg til å se hva du kommer til å lage. Og hun Amelie er fantastisk søt, enig!
God helg : )

Renée sa...

Pssst! Sjekk ut bloggen min, det er en overraskelse der ;)

TV de Plasma sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.

Tone sa...

Så herlige stoffer, håper du deler resultatene med oss også. Alltid så gøy å se :-) Ha en fortsatt fin helg, klem :-)

Sosa sa...

Wow, for noen herlige stoffer! Jeg vil også ha! :D Gammel "syerske" som jeg er! Men du er flink, som lager noe av stoffene. Jeg er samler, hi hi!
Så har du allerede fått mange fine ideer til ting du kan lage.
Så noen fine punger noen hadde laget, men husker ikke hvilken blogg det var. Hm, tror det var en av papirgleders kreative damer, eller var det Moia? Tror jeg må være verden mest glemske person uten Alzheimer!
Så får du ha takk for sist på det koslige Oslo-treffet! Håper på fler av det slaget.

Ønsker deg en superduper og solfylt helg! :)

Jes/Vita villa vila sa...

Vilka härliga tyger!!!

Jes

Mika sa...

Hai, I love the fabric it's so colourfull!!!
The one with the apples are so cool, I'm curiouswhat you made with it. Hope to see you around. I changed my blog so come and check it out if you like. mika (www.mikascrap.typepad.com)

Designe sa...

Vilka läckra tyger! Är det alltså Yaya-flickornas gudomliga hemlighet du läst? Den var rätt bra faktiskt, läste "små altare överallt oxå"..sen kom det en bok till som jag köpt men inte läst ännu! Ha en fin vecka!:)

Guldkant På Livet sa...

Vilka fin och roliga tyger du har hittat och en sån söt väska du har sytt!! Mari.

Noralill sa...

Utruleg herlege stoff du har funne!! Likte dei kjempegodt! Det vert nok noko fint av dei kan eg tenke meg...du som er så flink å sy...Trur eg må inn å kikke på den butikken du har handla dei. Ha ei fortsatt fin veke! Håpar du har sol òg! Klem

Flower Power sa...

Morsomme stoffer Thea! Tenker du tryller noe fint ut av disse jeg....kanskje en sånn fin veske igjen?:)Kjekt å få noen boktips her inne hos deg, er alltid greit med noen anbefalinger:)

Sitter oppe mitt på natta jeg nå, men kjenner jeg må legge meg igjen....jeg våknet og fikk ikke sove, og da er PCen god å ha vet du.
Natti natt:)

Cowgirl sa...

Superskønne stoffer - jeg ville nok sy en brødbakkeserviet af det med æbler/pærer på - det stykke er bare så fint i farverne. Men du kunne også få et flot forklæde af det. Held og lykke med sy-projektet.
Scrollede lidt ned og fandt så fint et LO med en lille fod med mælebøtte - det må jeg da bare lifte - det er bare så skønt. jeg vil straks gå ud på græsset i bare tæer og nyde livet - for her i DK er det fin solskin og 18 grader.

May Britt sa...

Kjempefine stoffer:) Gleder meg til å se hva du lager av dem:)