torsdag 10. april 2008

Jeg har sydd meg veske! :)

I går dro jeg og symaskina min på besøk til Helene - i veska hadde jeg med meg et kult, rødt stoff som jeg kjøpte på JYSK i fjor sommer en gang og mønster på en veske jeg trodde jeg kunne ha mulighet til å klare!! :) I tre timer omtrent satt vi bøyd over symaskinene våre, i intens konsentrasjon mens vi holdt pusten av spenning, og på slutten av kvelden kunne vi gratulere hverandre med noen riktig flotte, sydde produkter! :D :D Denne veska er min store stolthet fra sykvelden, og den er allerede tatt i bruk med stort hell! :D Nå gjelder det bare å pønske ut neste syprosjekt!!!

Helene sydde masse erteposer til sin skjønne sønn, og et trekk til en flette kurv som erteposene skulle oppbevares i! De ble kjempefine og hun kommer sikkert til å blogge bilder av alt sammen!! :)

Jeg venter fortsatt på de fantastisk søte stoffene jeg bestilte meg fra USA, men regner med at de er like om hjørnet nå. Vet ikke helt hva jeg skal sy av dem heller, så det må jeg begynne å pønske på også!! :) Tilda har noen fine "poser" som jeg har lyst til å sy meg ihvertfall! :)
Linoprosjektet mitt går også på skinner. Er ferdig med selve platen så nå er det bare trykkingen som står for tur. Skal ta meg en liten tur på hobbybutikken i morgen og handle tekstilmaling, og så er jeg på utkikk etter et lyst turkis stoff eller noe i den duren, som jeg kan trykke på. Tenkte å sy spisebrikker! :) Yeay - gleder meg allerede! :)

Snart er det helg igjen og jeg ønsker dere en avslappende og herlig kreativ helg! :) Jeg skal på scrappetreff med en gjeng supre damer og jenter på lørdag, og jeg gleder meg MASSE! :)

13 kommentarer:

Helene sa...

Jeg vil også sy veske!! Er skikkelig misunnelig på deg, den er jo så kul :D
Var SÅ moro i går altså!

Forresten; så morsomt at du har mønster på disse multiposene da! Når skal vi sy de?? Hehe.. jeg er egentlig klar når som helst jeg altså ;)

Ha det moro med scrapping i helgen, og så sees vi når Pippin kommer på overnattingsbesøk hihi.

May Britt sa...

Tror jeg må stjele den veske oppskriften du brukte på veska di:) Likte veska veldig godt:) Fin form og fint stoff. Blir moro å se hvordan linotrykkene dine blir også. Må få tatt meg selv i nakken å få lagd noe jeg og snart.. Tenker på de tskjortene i ny og ne. Må nok sette meg ned en kveld å tegne litt til dem. Også Bjørnson bildet da... Må virkelig få det ferdig snart.....:) Ja, ja. Meg i et nøtteskall...:/

Carina sa...

Önskar dig en härlig helg och hoppas att solen skiner på dig!
Kram, Carina

Renée sa...

Så utrolig kul veska di blei!! Har bestilt en bok med symønster i nå jeg, så jeg gleeder meg til den kommer :D

Kos deg på treff i helgen!

Garden Angel sa...

Hei Så fin veske!!!
Du har all grunn til å være meget stolt av deg selv:)
Så morsomt;)
Takk for koselig kommentar hos meg;)
Du er herved utfordret til å vise best og pest hjemme hos deg! Tar du utfordringen?
Ha en fiiin dag!
Klem fra meg(",)

Jorun sa...

No fikk æ skikkelig lyst på symaskin :) Væska di blei kjæmpefin!! God helg søte Tea!!

Flower Power sa...

Så herlig, tøff veske du har sydd deg!! Er det ikke artig når man først kommer igang...!? Skikkelig flott stoff du har brukt også, ikke rart du er stolt, det har du all grunn til:) Morsomt å ta i bruk noe man har laget selv, og som er helt unikt.

Du lurte på det brettbordet......det er (selvsagt;) også fra Veslestua, men tror ikke vi har det ute i nettbutikken. Gi meg et hint om du er interessert:) (koster ca 650 kr. om jeg husker rett.)

Kos deg med kreative syssler i helgen:):)

GundaM sa...

Skikkelig kul veske!!! Og den lua på stativet der var litt kul den og;)

Flotte scrap bilder du lager, deilig det med tærne... Og din kjære er jo skikkelig flink!!!
I Like;)

Ha en flott uke der nede begge to;)

prinsessa1976 sa...

Det er så gøy å sy vesker. Jeg har sydd noen til meg selv nå i det siste. Nå holder jeg på en i sommerfarger. En stor veske med plass til masse duppeditter i.
Veska de var flott. Ha en trivlig dag. Klem fra Elin:O)

akhn sa...

wow, så flott veske du har sydd deg. den var råflott.

ha en flott uke :)

Moia sa...

Kjempefin veske, den så stilig ut, liker stofvalget også. Klemz fra Moia

Marianne sa...

Er det ikke gøy å lage ting sjøl, blir mer verdifullt da syns jeg. Også blir det temmelig unikt da! Kjempe fin veske, blir inspirert jeg : )

Noralill sa...

Superfin veske du har laga!! Ei slik kunne eg tenke meg å sy òg...men eg har visst nok arbeid ei stund famover...men håpar og trur eg rekk litt innimellom (snart). Ha ein strålande dag! og tusen takk for lykkeønskingar på bloggen min! klem