fredag 4. april 2008

Det er vår og snart helg = lykke!

Først: Takk for enda en award - det betyr kjempemasse!! Det er så gøy at noen liker det jeg blogger om!! :D :D

De siste dagene har det vært ganske grått vær her på Hedemarken, men jeg svever allikevel på mine rosa vårskyer! :) Det har vært mildt og deilig, og det er endelig behagelig å åpne vinduet på soverommet om natten igjen! :) Lovely! :D I vinduskarmene spirer og gror det bl.a. tomater, chili og jordbær, og jeg virkelig gleder meg til det er tid for å grave i hagen!! Og som jeg har skrevet tidligere også - denne våryrheten fører med seg en del kreativ virksomhet! I dag skal jeg hente linoknivene mine, så kanskje det blir fart i trykkeprosjektet mitt i helgen?? I går fikk jeg endelig scrappet litt igjen (sommerLOen er noen uker gammel, men sommertærLOen er ny!), og jeg venter fortsatt på en herlig stoffpakke fra USA! :) Btw, SommerLOen er en scraplift, men jeg klarer ikke å finne ut hvem jeg har liftet.... :/ (Update: jeg har liftet en LO fra denne bloggen) Men jeg skal nok lete meg frem til og legge ut navnet hennes etterhvert også!! :)Historien bak SommertærLOen er at jeg, min elskede, og venninne MB var på Middelalderdagene på Domkirkeodden i fjor. Det var USANNSYNLIG varmt den dagen, og jeg tåler virkelig ikke varme noe særlig godt. Så mens de gikk rundt og utforsket markedet la jeg meg under et tre sammen med kameraet og kjølte meg ned. Jeg mener fortsatt at det antageligvis var jeg som koste meg mest den dagen!!! :PDisse flotte tegningene er det selvfølgelig min kjære som har tegnet. Jeg synes de er fantastisk fine!! Veldig uttrykksfulle og de har en veldig kul stil! :) Se mer på bloggen hans!

På nattbordet nå: Jeg holder på å lese Ya-ya-jentenes hemmelige nedtegnelser av Rebecca Wells. Jeg har begynt på den før, men den fanget meg aldri da. Men nå er jeg helt inne i historien og er fengslet av de spesielle kvinnene som det blir skrevet om!! :) Skriver mer om den når jeg har lest den ut! :)

Snart er det helg og tid for å pleie sitt sosiale liv. :) Denne helgen er det venninnebesøk hver dag, og det skal bli koselig!! :) Jeg håper jeg får tid til å være litt kreativ i tillegg, og det håper jeg alle dere får tid til også!! :)

7 kommentarer:

Noralill sa...

Hei igjen! Så fine kort du har laga! Og eg likte veldig godt di nydelege teikninga til din kjære mann... Godt å lese at våren er komen til deg! Klem

Helene sa...

Åå, nå ble jeg skikkelig inspirert til å scrappe igjen jeg - du er så flink! Likte begge LO-ene veldig godt, særlig blomstene på sommerLO-en var utrolig kreative :D
(... og så må jeg le når jeg ser for meg deg ligge på gresset under et tre, mens du tar bilde av tærne dine.. mens alle andre er på Middelalderdager rett ved siden av, hihi)

Håper vi får flott vårvær på Lillehammer i morgen.. jeg må huske og ta med kameraet mitt i hvert fall - kanskje vi kan få tatt noen scrappeblinkskudd??

God helg - jeg skal gjøre mitt beste for å være kreativ! ;D

Koselig koselig sa...

Veldig flotte sommertær kort, det var koselig :) Han samboern din er kjempeflink til å tegne da :)

YaYa jentene har jeg også lest, syntes den var fin. Har sett filmen også, likte den like godt :)

God helg fra meg!

prinsessa1976 sa...

ønsker deg en fin lørdag Tea. Maasse klemmer fra Elin:O)

daisy sa...

Flotte LO'er! Likte spesielt den sommer-LO'en. Nesten så jeg kjenner gresset mellom tærne, jeg også! :)

prinsessa1976 sa...

Var litt spendt på om du hadde fått stoffet??? Gleder meg til å se. Ønsker deg en fin fin dag, Tea.
Klem:O)

Kamma D sa...

Er vild med din lo med sommertæer. Synes det har så dejlige glade sommer farver.

Hold da op din kæreste kan tegne, det jo helt vildt så dygtig han er..