søndag 30. mars 2008

Vi har vært på harrytur :)

Aller først: Tusen takk for awardsene jeg har fått siden sist! Det er kjempehyggelig at noen har glede av bloggen min - jeg setter kjempestor pris på dere!! Awardene skal egentlig gis videre til fem andre, men jeg klarer bare ikke å velge mellom alle de flotte bloggene der ute, så denne gangen gir jeg heller påskjønningen til dere alle!! :)
I dag var jeg, min kjære og en god venninne på harrytur til Charlottenberg. Selvfølgelig handlet vi godis og kjøtt, men det ble noen turer innom klesbutikker også! :) (Min kjære på toppen, min gode og lattermilde venninne i midten, og meg selv nederst)
Mmmmm.... Candy!!

Nå holder jeg på med en hel del småprosjekter på hobbyfronten, i tillegg til et større. Det store er et pleddet jeg holder på med - har kommet ganske langt, men det er fortsatt MASSE igjen!! Og nå begynner det å bli et stort og tungt strikketøy å holde på med! Ellers har jeg heklet noen punger i KNALLfarger og flere skal det bli. Legger ut noen bilder av det her etterhvert som jeg blir ferdig med dem. Jeg er kjempeinspirert av den kreative og knallflinke Helene for tiden også - hun har på meget kort tid blitt en racer på symaskina, så nå tar jeg snart min egen symaskin under armen og reiser til henne en tur!! :D Jeg venter på noe stoff jeg har bestilt meg fra USA, og gleder meg til å sette i gang med det. Blir nok en del småprosjekter i begynnelsen.

Når det gjelder linoprosjektet mitt er det i full gang - har kjøpt meg linoleumsplater og venter nå bare på at de skal få inn linokniver igjen før jeg får satt ordentlig i gang. Gleder meg masse!!! :D :D

På nattbordet nå: Leste ferdig Huset av Kjersti Bronken Senderud i påsken. Jeg klarte aldri helt å bestemme meg for om jeg likte eller mislikte boken. Jeg likte godt måten hun skriver på - litt "stream-of-consciousness" og hun "malte" flotte bilder av menneskene og huset hun forteller om. Samtidig ble jeg aldri skikkelig revet med.... Jeg har også lest Saman er ein mindre aleine av Anna Gavalda, og der var jeg helt revet med fra første side. En utrolig nydelig bok som jeg virkelig anbefaler. Den ser ut som en skikkelig murstein, men er egentlig veldig lettlest (selv om den er skrevet på nynorsk)! :)

Nå er det snart en ny dag, og jeg ønsker dere en eventyrlig ny uke!!! La kreativiteten utfolde seg og ha tro på at våren kommer snart!! (For det gjør den!!)

12 kommentarer:

Garden Angel sa...

Hei Tea!
Første mann ut her hos deg:)
Tusen takk for koselig kommentar!
Jeg er enig med deg, i at det er viktig å ha det koselig på soverommet! Ikke alltid like lett å holde like ryddig...Men, man prøver!!!
Høres ut som dere har hatt en koselig Harry-tur:)
Fått kjøpt noen skikkelige knallfargede godis:) hi hi
Gleder meg til å se prosjektene dine fremover!
Ha en fiiiin dag!
God klem fra meg(",)

Ps: morsomt å se bilder av dere!

daisy sa...

Heisann!

Så gøy med harrytur! Greit å få fylt opp skapene litt! :)
Gleder meg til å se teppet ditt! Og det linoprosjektet er jeg kjempespent på!

"Saman er ein minde aleine" har jeg også kjempelyst til å lese! Har ikke hørt om noen som har lest den enda, så fint å høre at du anbefaler den. Gleder meg til å lese den! :)

Helene sa...

Ha ha - så festlige bilder av dere!! Er det på vei til Sverige ('herregud-vi-gleder-oss-sånn'), eller på vei hjem og rusa på sukker? ;D

Det er SÅÅ inspirerende at du har så mange jern i ilden Tea, utrolig morsomt!! Det er også veldig smittsomt med all denne kreativiteten :) (noe lommeboken min forøvrig ikke har godt av - men det glemmer vi såfort det kommer en pakke i posten, ja!)

Ha en fin-fin uke :D

Sosa sa...

Å ja, masse flott inspirasjon å hente bloggen rundt omkring. Og bildene dine her inne gir meg masse inspirasjon!
Gir deg derfor en award, titt i bloggen min. Ser du har fått, men her kommer en til! :)

Mia sa...

Harry tur, ja... ikke så dumt det sån en gang iblandt. Vi pleier å ta slike turer noen ganger, vi også... Mye godt å få med seg hos Söta Bror.

Marianne sa...

Takk for tips, shopping kan være god terapi. Men har du ikke tro på kuren min? Jeg har da hatt fysikk på skolen og lært litt om fettløsning. Stoler mer på læreren min enn Fedon jeg : )
Når jeg er over min Cora Sandel-periode skal også jeg lese Saman... Flere som anbefaler den ser jeg. Ha en fin dag!
Hilsen Marianne

Making it lovely sa...

Vilket äventyr ni varit på, och candy är så gott!

Ha en bra uge!

Anne Bente sa...

det lyder som i har haft en skøn tur der da :)

Grombaben sa...

Moro! Du får hilse venninnen fra meg:)

Jeg har to store hobbyprosjekter på gang: Bildeveggen min og bryllupsinvitasjoner etc.

Du bør se filmen Sammen er en mindre alene også!

Mamma Millan sa...

Så mysigt med liten tr då!!!
åååå ååå gott ju!!!Går på diet, men nu fick du mig sååååå sugen ju!!!

~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan!!

Jes/Vita villa vila sa...

Vilket härligt äventyr!!

Grattis till din award - det är du verkligen värd!!

Kram Jes ♥

Scrappelise sa...

waow, her var det masse herlige E-stoffer! Man kan nesten bli sprø hvis man ikke kan kjøpe alt på de svenske godisfabrikkene. Beundrer din kreativitet og effektivitet og håper du viser fram det du lager også? Ha en super helg (er nesten helg nå vel?)