mandag 17. mars 2008

Tusen prosjekter!

Sammen med våren kommer inspirasjon til alt mulig av prosjekter for min del - både på scrapbooking, søm, strikking og interiørfronten - og alt på én gang!!! :) Jeg har nettopp begynt på en strikket pledd i vårlige farger og et deilig bomullsgarn (regner med at dette blir et laaaangtidsprosjekt - ikke hold pusten mens du venter på bilder av det ferdige produktet), jeg er i planleggingsfasen av et lite linoleumstrykkprosjekt (aldri prøvd teknikken før, men det ser flott ut), jeg bruker maaaaasse tid hver uke på å titte på scrapbookingblogger som bare FLOMMER over av gode idéer, og jeg har virkelig store drømmer om å bli god til å sy på maskin slik at jeg kan lage meg all verdens herligheter!! :)

Jeg kan jo først dele litt mer av linoleumstrykkprosjektet mitt med dere!! Teknikken fant jeg beskrevet på den inspirerende scrappebloggen Scrappedugnad, og jeg falt for det søte trykket SiljeVanilje hadde laget umiddelbart!! Så var jeg innom PrettyLittleThing's etsy og fant denne nydelige uglen. Dette må jo være et perfekt motiv å begynne min linoleumstrykkkarriere med! ;) Så nå gjelder det bare å kjøpe inn alt utstyret jeg trenger til teknikken, bestemme meg for farge, og finne noe å trykke motivet på! :) Jeg kunne veldig gjerne tenke meg å sy meg en veske og trykke denne ugla på med tekstilmaling av noe slag. Kanskje i rosa!!! Og så kan jeg "male" inni med stempelpute og tørr pensel slik jeg har sett i den siste Tilda-boka. Og kanskje sy på noen perler og bånd og stæsj... Hmmm.... Nå gleder jeg meg virkelig til å begynne!!! :)

På nattbordet nå: leste ferdig En ettermiddag om høsten av Mirjam Kristensen i går, og jeg likte den kjempegodt!! :) Anbefales som påskelitteratur!! Nå er det Kjersti Bronken Senderuds Huset som ligger på nattbordet (og i veska akkurat for øyeblikket). Har bare lest et par sider ennå, så jeg venter med å gi den en dom!! :)

Ha en strålende, koselig, kreativ og avslappende påske alle sammen! Bruk tid på det du liker best - i mitt tilfelle blir det nok en bunke med bøker og en pose full av deilig bomullsgarn (kanskje symaskinen får luftet seg i påsken også...)! Og selvfølgelig påskekrim på tv!!

16 kommentarer:

Noralill sa...

Hei! Så kjekt å lese om alle prosjektene dine, skal bli morro å følge med deg framover no då...kjempesøte ugler! Eg har sydd ei slik til vetlejenta mi...spennande med slik trykke-prosjekt, eg fekk prøvd det når eg gjekk på skulen, synes å hugse at det var veldig kjekt, lukke til iallefall! Ha ein fin påske!

Scrappelise sa...

Åh, så flink du er Tea! Selv om jeg må vente litt så gleder jeg meg til å se veska di altså! Jeg skal ta en tur til Scrappedugnad i dag jeg også, det var noe der for en tid siden som jeg skulle sett mer på.. Ønsker dere en riktig fin påske! Klem

Garden Angel sa...

Hei Tea!
Kreativiteten bare bobler over hos deg, høres det ut som! HERLIG!!!
Kjempesøt ugle! Blir morsomt å høre/se etterhvert:)
Men ok..jeg skal ikke holde pusten imens..for Ting Tar Tid, gjør det ikke?!
Iallefall her hos meg!
Noen ganger bare flyter det over av idèer i hodet mitt, også får jeg ikke gjort noen verdens ting..hm.
Lykke til med nye prosjekter!
God Påske til deg:)
((Stoor klem))

Garden Angel sa...

Meg igjen!
Vil gjerne dele utmerkelsen "Blogging with a Purpose" med deg. Du kan gå inn på min blogg og kopiere den.

Du får den for din innsats for "et bedre miljø" og din possitive holdning.

Reglene er som følger:
Awarded parties must nominate five people who have not received the award.The blogs that receive the award must serve some purpose. Awarded parties must post the award banner on their site. The banner must remain linked to the above linked site.
Ha en fin dag!

Helene sa...

Det er så gøy å lese bloggen din Tea - jeg blir så glad av all entusiasmen og kreativiteten din!! Ugla var kjempekul, og det blir spennende å se hva du får til - jeg gleder meg allerede :o)

Tro det eller ei, men jeg har i dag startet på et nytt prosjekt selv. Jeg skal strikke votter (uten tommel, selvfølgelig) til Andreas, og nå sitter jeg her da med 4 strikkepinner og vet ikke helt hva jeg skal gjøre hehe. Fikk en "lyninnføring" i butikken istad - jeg har jo aldri strikket vrangt engang! Hjelpemeg ;D

God påske til dere! :o) Gi lyd fra deg hvis du har lyst til å finne på noe en ettermiddag/kveld.

Koselig koselig sa...

Du er flittig som gjør så mye, elsker hobbyting og tang jeg også, men det har begrensa seg veldig siste året pga. senebetennelsen. Elsker nemlig å strikke og i tillegg til å være skrivedame på sykehuset og heftig internettsurfing hjemme så sa det i grunn bare "pang" og stopp!
Men nå er jeg ikke skrivedame lenger, og ikke er jeg så heftig til å surfe heller. Jeg har funnet ut at min hobby er Photoshop Elements, det blir jo som elektronisk scrapping. Det er kjempegøy!

Kos deg masse i påska, jeg også kommer til å pusle litt her hjemme og lese en del + god mat, drikke og film! Hele 6 dager fri nå wohooo ;)

God påske!

Carina sa...

Vill önska dig en härlig och skön påskhelg!
Kram, Carina

Anne Bente sa...

åhh så sød, ha en rigtig god påske :)

Marianne sa...

Hei Tea, du får en Award av meg inne på mine sider!
Hilsen Marianne

Koselig koselig sa...

Hei igjen, jeg har en overraskelse til deg på min blogg - håper du tar i mot :)

Nora sa...

Veldig søt ugle, gleder meg til å se hva du får til:)

Scrappelise sa...

Hei igjen og vel overstått påske, håper dere hadde den perfekte påske! Måtte bare be deg ta en titt innom Muhren side, scroll litt nedover, tror det er noe for deg der. Ha en riktig god kveld Tea! http://www.muhrenssida.com/

Mamma Millan sa...

såå söt...påminner om ett barnprogram jag såg som liten!!!!

Millan Kramar!!!

Moderncountry sa...

Dette høres spennede ut. Dyktig er du!
Håper du hadde ei fin påske og ønsker deg samtidig en fin helg!

Mye interresant her på bloggen.
Klem Aina

daisy sa...

Jeg er også som deg - når våren kommer, får jeg alltid lyst til å sette i gang med all verdens prosjekter. Sy, strikke, lage fotoalbum.. Våren er virkelig kreativitetens årstid!

Blir spennende å følge med på det du lager utover våren! :)

TIA sa...

Så utrolig søt !!