lørdag 23. august 2008

Sensommer

I dag er endelig Blogger på min side igjen, så her kommer bildene av skinnfellen jeg "pusset opp". Første bilder er av hvordan skinnfellen så ut før hårbørstens inntog - det ble kjempestor forskjell!! Pus var rask til å erklære skinnfellen som sin personlige plass, og hvem kan vel nekte ham det???Nå nærmer det seg slutten av sommeren, men hagen er nesten på det aller flotteste nå!! Ringblomstene blomstrer flott, tomatene vokser seg større og større for hver dag, og sommerfugler og humler svirrer rundt i bedet så fort solen stikker hodet fram! :) Det er virkelig deilig å ha litt hage! :)

I år fikk jeg endelig rosa rosebusker i hagen! Jeg elsker dem!! :)

Denne phloxen er så sjarmerende, med bittesmå lilla blomster tett i tett!


Denne stauden minner meg sånn om margeritter, men de er myyye større!

I år har jeg sådd både cherry- og bifftomater, og jeg gleder meg til det er tid for å høste!

En liten sommerfugl slo seg ned i gulrotåkeren min!

Vi har også litt løk i kjøkkenhagen, og den blomstrer også så fint nå!

Jeg sådde ringblomst veldig sent i år, men den rakk å blomstre nydelig allikevel!

En liten hageflekk var noe av det jeg savnet aller mest når vi bodde i Oslo, og selv om jeg ikke er den som luker og pusler aller mest i hagen, nyter jeg den i fulle drag fra vår til høst! :)
Jeg har strikket veeeldig mye i det siste (heklet også forresten) - mye av det blir nok julegaver til venner og familie, men en del havner og på hoder og hender her hjemme. :) Følg med for bilder!! For de av dere som er på Ravelry er brukernavnet mitt missteee, og jeg prøver å være flink til å legge ut bilder av prosjektene mine der!
Jeg har også bestilt meg en del strikkebøker i det siste, så nå hopper jeg spent bort til postkassa hver dag med kryssede fingre! På skjønnlitteraturfronten er det fortsatt This charming man av Marian Keyes som gjelder, men den er så spennende nå at det blir nok ikke lenge til jeg har snudd siste side i den. :)
Ha en super dag - vær kreativ og nyt de siste sommerdagene!
---
Blogger is finally on my side, and the pictures of my once-again-pretty sheepskin are here! :) My lovely, little cat claimed it as his at once, and who can deny him anything?? Not me!!
Summer is almost over, but our garden is still blooming! Our vegetables are finally big enough to be eaten (yummy), our tomatoes are growing bigger every day, and bees and butterflies are cruising around as soon as the sun comes out! :) I love having a garden - I think it's what I missed the most while living in Oslo. :)
I've been knitting a lot lately (crocheting as well, by the way) - a lot of the projects are destined to be christmas presents for friends and family this year, but some of the will find their way to heads and hands in our home as well. :) Pictures to come! For those of you who are on Ravelry my username is missteee, and I try to publish pictures of most of my projects there. :)
I've ordered tons of knitting books off the net lately, and every day I skip hopefully to the mailbox! :)
Have a great day - be creative and enjoy the last days of summer! :)

5 kommentarer:

Helene sa...

Så fine bilder fra hagen! Og de tomatene ser jo helt knall ut...!!

Hva hadde egentlig skjedd med den skinnfellen, før du fikset den? Ser superbra ut nå da, og jeg skjønner veldig godt at pus har funnet seg godt til rette på den :)

GundaM sa...

Nydelig pus og skjønner den overtar den fellen ja;)

Ringblomster er noe av det vakreste som finnes tror jeg! Ja, tilogmed duften!

irene-w sa...

Herlige hagebilder!

Helene sa...

Hei igjen du..! :)

Når skal vi arrangere scrappetreff? Og hvor?? Jeg kan selvfølgelig tenke meg å ha det her nede et sted... ;)Hva med en helg i begynnelsen av oktober?????

Andreas har blitt syk, og jeg brygger på det samme nå... så det ble ikke noe scrappetreff på meg i Østfold i dag.. *snufs* Fikk derimot desto større motivasjon for å arrangere treff selv :D

Merete sa...

Flotte bilder, Tea :) Og alltid kjekt med en skinnfell - skjønner godt at pus la sin elsk på den. Håper du får en strålende september - med mange kreative krumspring!!