lørdag 16. august 2008

Nå er ferien over...

... og jeg er tilbake på nett igjen! :) Siden sist har jeg hatt sommerferie, vært på tur med min kjære og et vennepar av oss, strikket masse og kost meg enda mer!! Ferie er herlig! :) Når det er sagt, så vil jeg allikevel si at jeg nyter at høsten er over meg igjen. Jeg kan ikke tenke meg noe mer koselig enn en hjemmekveld (aller helst med min elskede) med en god bok, en deilig tekopp, tente stearinlys, og gjerne regn som slår mot takvinduet... *sukk* I tillegg får jeg drevet ekstra mye med mine kreative aktiviteter under slike omstendigheter, og, som nevnt for en måned siden, er det strikking som er den store manien for tiden!

Oppdatering på interiørfronten: I løpet av sommer har jeg fått malt mer av listene, jeg har fått lagd hodegjerde på senga vår (bilde kommer etterhvert), jeg har ommøblert bittelitt, og, sist men ikke minst, jeg har "fornyet" den gamle, slitte skinnfellen vår! Denne skinnfellen brukte vi i en stol da vi bodde i Oslo, og man kan vel trygt si at den bar preg av å være mye brukt. Ulla hadde filtet seg og var grå og stusselig - en skikkelig utfordring, men jeg ville ha en skinnfell på soverommet, så her var det bare å sette i gang. Jeg brukte en gammel hårbørste og børstet opp hele skinnfellen - det tok tid, og jeg var mer eller mindre dekker av ull til slutt, men det ble veldig vellykket! :) Blogger er ikke samarbeidsvillig i dag, så jeg får ikke lastet opp bilder av den, men jeg legger dem ut senere.

På nattbordet nå: Jeg leste ferdig 31 Dream Street av Lisa Jewell i ferien. Den var utrolig koselig!!! Det var en skikkelig avslappende bok, og jeg koste meg skikkelig med den. Her var det kjærlighet, vennskap, og til en viss grad interiør, i fleng - en oppskrift på suksess spør du meg! Jeg leste også ferdig Magiens farge av Terry Pratchett. Den var også veldig underholdende, men jeg ble aldri helt forelsket...

Nå holder jeg på med to bøker: This Charming Man av Marian Keyes, og Litt på 1/2 tolv - liten lesebok om en lærers hverdag av Espen Lund. Førstnevnte er en chick lit bok, og nå som jeg er over halvveis i boka tør jeg å gi den høy karakter. Meget underholdende!! Sistnevnte bok er en samling småstykker - en lærers hverdagsbetraktninger omkring norsk skolehverdag. Her er det fullt av tørr humor, og naiv idealisme, og den er bare rett og slett en utrolig sjarmerende bok!! :) Anbefales!

Sist, men ikke minst, takk for awardsene jeg har fått. Jeg lover å legge ut bilder så fort blogger lar meg få lov!! :)

Kos deg med kreative aktiviteter i høstværet, og ikke glem at den beste måten å slappe av på er å sette seg ned med en god bok! :)

---
I'm finally back in the real world after my summer holiday. I've hardly used my computer these past four weeks!! I've really enjoyed my holiday, but I have to say that I'm absolutely loving the weather we're having now. I can finally smell fall in the air, and I'm loving it! :)
Blogger must be against me today, because it's impossible to upload any photos. I'll try again in a few days. Expect pictures of my current knitting projects, and an old sheepskin that's once again pretty! :)
This summer I've finished reading 31 Dream Street by Lisa Jewell, and The color of magic by Terry Pratchett. I enjoyed reading Lisa Jewells book soooo much. It's such a good book - a true curl-up-and-read kind of book!! Pratchett's book was good to, but I never really fell in love with it...
I'm currently reading This charming man by Marian Keyes, and, so far, I'm really enjoying it! Such a good read!!
Be creative - it truly is the season for it!! :)

3 kommentarer:

Scrappelise sa...

Så kos å "se" deg igjen, blir liksom litt sånn må-greie for meg å besøke bloggen din og lese litt smått og stort om livet i Løten m. omegn.. Var du på Gjøvik på torsdag du ? Kom ikke dit jeg, desverre. men det går vel flere tog. Håper vi sees snart.

Helene sa...

Så stas å se at bloggen din har "våknet til live" igjen... ;D

Holder med deg i at det er litt godt med høst nå. Håper den ikke blir så veldig regntung, men det er ubeskrivelig stor stas å sitte inne i sofakroken med noe varmt å drikke - sammen med sine kjære :)

Du er forresten veldig flink til å skrive engelsk også. Overrasker stadig ;D

Marianne sa...

Enig i at høsten har sin definitive sjarm! Når sommeren står for døra ønsker jeg at den aldri skal ta slutt, men så passer det bra når august lakker mot høst allikevel: )
Jeg stikker innom bloggen din for å få boktips, alltid noe å få med seg her!
Hilsen Marianne