torsdag 17. juli 2008

Strikkedilla - igjen...

Jeg har stort sett alltid ett eller annet på pinnene, men det er en stund siden jeg virkelig hadde strikkedilla sist. Etter en togtur med en god venninne og tilhørende strikketøy er imidlertid strikkelysten i aller høyeste grad tilbake på plass!! :) Jeg har brukt noen timer på Ravelry de siste dagene, og funnet frem til MASSE gøy som jeg skal strikke utover sensommeren, høsten og vinteren. Til dere jeg bytter julegave med - det blir nok hjemmestrikket i år altså... :)


Denne turkise herligheten skal bli et babyteppe til en god venninnes første barn. :) Den er utrolig enkel å strikke, og er helt perfekt når jeg ser på tv og strikker samtidig!


Dette hårbåndet strikket jeg på såvidt over et par timer her en dag, og jeg ble knallfornøyd med det. Det fungerer egentlig som en lue, i og med at den er ganske bred, og kan gå litt ned over ørene, og det er visst det designeren hadde tenkt med den også. Det er egentlig en lue for alle oss som ikke er så keene på luesveis hele vinteren. :) Oppskriften og mange flere bilder finner du på Knitty. Superenkel å strikke! PS: Dette er forresten meg om morgenen - uten sminke og med morgenkåpa på. (Snoopy morgenkåpe, for de nysgjerrige!) Klarte ikke å vente med å ta bilde av det herlige pannebåndet!! :)

På nattbordet nå: Har akkurat lest ferdig Resten av livet av Ellen og Heidi Linde. Jeg våger å påstå at dette er chick lit, og herlig chick lit som sådan! Plottet er noe i nærheten av karrierekvinne får barn (planlagt), og vi får ta del i hennes nye hverdag som mor, samt i søsterens studieproblemer. Herlig bok som jeg leste ut i en fei!! Anbefales!

Nå holder jeg på å lese 31 Dream Street av Lisa Jewell, og Magiens farge av Terry Pratchett. Førstnevnte er vel sjangermessig i nærheten av Resten av livet, mens sistnevnte er fantasy. Lenge siden jeg har lest fantasy nå, så det skal bli deilig å lese denne!!!

Nå teller jeg dager og minutter til sommerferie, og jeg bare gleder meg til alt det kreative og morsomme jeg endelig skal få tid til!! :) Ha en strålende torsdag - snart er det helg (og ferie!!!)!


~~~~~~~~~~~~

For my english-speaking readers: I'm sooo into knitting these days, and I'm currently working on a blanket for one of my best friends' first baby. I'm absolutely loving the colors, and the pattern is perfect for knitting and watching tv simultaneously. :) You can find the pattern in english here. I've just finished knitting a headscarf which I love!! I completed it in just over two hours (button and all), and it was the easiest knit ever (almost)! I think I'll just keep knitting these, and all my friends will get them for christmas! :)

I'm counting the minutes until my summer holiday now, and I'm really looking forward to having lots of time to be creative!! Have a great thursday!! :D

12 kommentarer:

Helene sa...

Så flink du er!!
Jeg blir helt misunnelig :) Håper vi kan få til et lite mini-strikkekurs når dere kommer nedover i sommer, sånn at jeg kanskje kan komme meg "over kneika"!

GundaM sa...

Missunner deg at du kan å strikke og ikke minst få lese en bok i fred og ro. Min mann påstår jeg kan begynne på med lesinga igjen når ungene er ute av huset!

Jeg må nemlig ha fred og ro når jeg leser og ikke bli avbrutt hvert femte minutt...På senga sovner jeg som regel før boka er åpnet;)
Men jeg har det nå gøy da åkke som!

klemz

Scrappelise sa...

WaoW, du kler hårbånd! Absolutt, men noe varmt akkurat nå? Og så lekkert et babyteppe, men det virker ikke lett å strikke nei.. Ha en fortsatt finfin sommer Tea!

Anne Bente sa...

åhhhhh så flot det er, jeg kan ikke strikke mere :(

Noralill sa...

Du har hendene fulle ser eg! Misunner alle de der ute som er flinke til å strikke! Veldig fint teppe du lager og eit stilig hårband! Ha ein fin dag, klem...

krøllebølla sa...

Ah! Jeg gir meg over. Du er så kreativ OG produktiv! Moro å titte innom bloggen din Tea. Ha en fortsatt god sommer!

Bendichte sa...

Nydelig strikking!! Sikkert mange som blir kjempeglad til jul!
Det var trivelig treff på Stange og håper på flere treff og kurs til høsten! alltids trivelig å ha noe å gjøre.
Ellers så har jeg tagget deg... Ta en titt inne hos meg!
Ha en fortsatt super sommer - nå er det snart ferie her og! Fra B.

prinsessa1976 sa...

Bare innom for ønske deg en flott dag. Masse sommerklemmer fra Elin:O)

Koselig koselig sa...

hei på deg :)
Jeg holder nå på med Lollipop-skoene, men så har det stoppa litt opp. Men snart er det jo en uke ferie igjen og da tenker jeg at boken er som limt fast i hendene mine igjen. Jeg syntes Sjokolade var veldig fin, men hm... filmen var hakket finere. Men helt klart, å lese den boka (jeg var i Frankrike også mens jeg leste den) var jo ganske moro da. Ikke minst fordi jeg gikk forbi en sjokoladebutikk hver dag på vei til hotellet. Hmmm... men jeg gikk aldri inn ;)

Strikke er såå moro, jeg håper jeg kan klare å gjøre det igjen en gang. Men jeg får veldig vondt i hendene så fort jeg prøver. Forbaska senebetennelse :(

Ha en fin søndag :)

Nora sa...

Så flink du er, kjempesøtt babyteppe og fint pannebånd!:)

Cowgirl sa...

Hej Tea, Jeg har tildelt dig en award - fordi du har sån en kreativ blog - så kig forbi min blog og hent den...

daisy sa...

Det baby-teppet så kjempefint ut! Og kjempegodt! Jeg har meldt meg på lista hos Ravelry, jeg også. Har tenkt på det lenge, og etter å ha lest innlegget ditt bestemte jeg meg. Nå er det bare å vente! :)

Har gitt deg to awarder i bloggen min! :)