tirsdag 8. juli 2008

Verdens herligste film!

I helgen har jeg sett denne filmen 3 ganger!!! Jeg hadde hørt utrolig mye bra om Juno, men hadde rett og slett ikke fått somlet meg til å låne den. Stor var derfor gleden da jeg endelig brakte den med meg hjem og stappet den i DVD-spilleren, og større skulle den bli!! Juno er bare utrooolig bra!! Skuespillerne er fantastisk gode, musikken er knallbra, det estetiske er genialt, og manuset, av Diablo Cody, er überkult!! :) Jeg har ikke lyst til å si noe om handlingen for jeg vil ikke røpe noe for dere, for denne filmen må dere rett og slett se selv! :D

Så til det jeg har lest i det siste. Jeg leste jo Ingen er alene av Mattis Øybø for en stund siden, og jeg falt veldig for den boka. Lavmælt og intelligent er kanskje det som beskriver boka best, og med en kjempeinteressant historie i tillegg. :)

Jeg leste også Lollipop-skoene av Joanne Harris, og denne boka forelsket jeg meg også i. Jeg måtte riktignok lese en god stund før jeg ble helt fengslet, men da var det til gjengjeld stormende forelskelse, og jeg hadde store problemer med å legge fra meg boka. Herlig! :)

Jeg er nettopp ferdig med å lese Herrer av Warvick Collins, og det var virkelig en pussig bok som foregår på et offentlig toalett. Det alene er jo grunn nok til å lese boka! :) Ikke den største leseopplevelsen i år, men absolutt underholdende!

Be creative!! :D

12 kommentarer:

Garden Angel sa...

Hei på deg Tea!
Duuu....det må jeg si!
Så flink du er!!!!
For en utrolig søt kjole du har sydd deg!
Wow. Beundre beundre;)
Har veldig lyst til å prøve meg jeg også. Sydde en gang en kjole til datteren. Ble ganske fornøyd. Men hadde vært gøy å sy noe til meg selv også!
Og gøy med filmanmeldelser. Kanskje jeg skal se den filmen jeg også..
Ha en fortsatt fin uke!
Hilsen meg(",)

Helene sa...

Vi har vært på jakt etter en komedie å slenge i spilleren selv i det siste, så denne rykker opp som det heteste tipset nå! Spennende :)

Beate sa...

Takk for tipset, nå vet jeg at neste gang tar jeg bare denne her. Jeg kan faktisk ikke å låne film, jeg står leeenge og leser på alle som virker litt interessant, og så ender jeg opp med å kjøpe en nice-price dvd som jeg har sett før og som jeg vet er bra. *lol* :)

Kristina sa...

3 ganger?? For meg var det nok å se den 1 gang. Syns den var litt kjedelig jeg, men men. =)

Hilde sa...

Hei Tea
Jeg er helt enig, Juno er en herlig film. Så veldig uamerikansk.
Humoristisk og alvorlig på samme tid liksom.

GundaM sa...

Wow, som du leser da;) Flott!

Innom og ønsker deg god sommer!!!

Sommerklem

Synnøve sa...

Å ja, der minte du meg på noe...! Æsj, kjæresten min så denne på kino mens jeg var bortreist, og siden har det ikke blitt med meg... Men jeg MÅ få sett den snart, har hørt så mye bra om den :) Og så flott kjole!! Så flink du er å sy :) Ha en finfin helg! Synnøve

Scrappelise sa...

raskeste jenta i Hedmark! Både til å gi komments og ikke minst lese. Og jeg er veldig glad for bloggbesøkene dine, tusen takk Tea! Og fortsatt god sommer!

daisy sa...

Juno har jeg hatt lyst til å se lenge, men har ikke fått gjort det enda. Setter det nå på huskelisten min! :)
Håper du nyter late sommerdager!

Charin sa...

Your blog looks like fun, even though I can't read it! :)
Thanks for your sweet comment on my blog!

Koselig koselig sa...

jeg har nå lest ferdig Bittersøt Sjokolade og er nå i gang med Lollipop skoene.... men jeg er litt forvirret. Er jeg personen samme som i forrige boka eller surrer jeg vilt nå? Hm, jeg får vel svar etter hvert, hvis ikke må du trå støttende til?! :)

Ha en fin helg :)

Supernøtt sa...

Nå skjønner jeg hva du mener med den oransje og hvitstripede genseren min :-D

Takk for et koselig strikketreff i dag, veldig hyggelig å hilse på deg. Og mer treff må vi få til!