mandag 30. juni 2008

Sommerfølelsen er over meg!!

Nå har jeg hatt en ukes ferie, og jeg har SÅÅÅ lyst på mer! Jeg skal ha mer ferie i sommer så jeg får bare telle ned dagene til neste feriebolk!! Gleder meg! :)

Aller først vil jeg vise frem min kjæres siste kreative krumspring (bildet ble visst litt kornete her, men på bloggen hans ligger bildet i atskillig bedre kvalitet):

Jeg har kjempesans for denne herlige illustrasjonen på svart bakgrunn (men jeg vil snart ha igjen den hvite pennen min Marius!!! :P ). Love it!

I helga har jeg vært på scrappetreff sammen med en hel haug med herlige jenter fra Rosa Forum! Jeg har kost meg utrolig mye, og fikk faktisk scrappet hele åtte LOer. :) Skal scanne og legge dem ut etterhvert!! :D Nå klør jeg i fingrene etter å komme hjem og drive med mere kreative hobbyer! Holder på med et lite babyteppe til en venninne også, og et usannsynlig detaljert lite broderi som skal være på en sofapute, pluss alt det jeg har nevnt tidligere... Moro!!

I og med at det er sommer, og at jeg fortsatt ikke har nett på laptopen, har det ikke blitt så mye blogging i det siste, men jeg lover å komme sterkere tilbake (om ikke nå i sommer, så ihvertfall til høsten).

Ha en strålende og kreativ mandag!! :)

5 kommentarer:

Scrappelise sa...

oooooo, for et herlig bilde, skal ile inn i bloggen hans så fort jeg har laget mat her.. og du , takk for sist, det var ei herliag helg! Gleder meg til neste scrappesammenanledning byr seg ! en fin dag! :)

Helene sa...

Så kult bilde!
Jeg lurer på om jeg ikke ønsker meg kanskje en serie på 3 små skisser/tegninger fra din kjære.. med litt Stargate-feeling, hihi ;D Vi får summe oss litt i ny-huset først, og være mer konkret i våre ønsker etterhvert.

Gleder meg til besøk neste helg!! :D

.. også er jeg litt misunnelig på den scrappehelgen din..

prinsessa1976 sa...

Hello Tea.
Jeg har også ferie. Dette er 3 dagen men har liksom ikke fått helt den rette ferie stemningen enda. Men jeg ser at den kommer i dag for NÅ KJÆM SOLA!!!Her skal det varsks og pakkes på klær til vi reiser til østlandet til helga. JIPPI. Ha en herlig dag:O)

Koselig koselig sa...

Hei hei og god sommer fra meg til deg! Nå har jeg lest ferdig Bittersøt Sjokolade og nå er det Lollipop-skoene som står for tur!
Bare at i kveld skal vi på Bakgården her i Sandefjord og på lokalrevy. Det sies at alle danser på bordene etter hvert så dette kan jo bli en opplevelse. hehe... :)
Han er kjempeflink til å skisse han samboern din, skryt skal han ha ! :)

Ha en fin helg videre. Klem fra meg :)

Noralill sa...

Masse spennande du driv med for tida! Kjempekjekt å vera å inspirert! Det er liksom då ein gidd å gjera noko... Ha ein fin sommar vidare...eg kjem nok innom deg att for å fylje med...