torsdag 5. juni 2008

Sommerliv!

Den siste uken har det rett og slett vært nyyyydelig sommervær her på Hedemarken! Jeg er ingen stor tilhenger av sterk varme, og befinner meg stort sett på en hvitmalt benk på skyggesiden av huset helt til solen går ned. Der koser jeg meg til gjengjeld veldig mye, gjerne med en god bok og min kjære ved min side. Fra denne benken har vi også god mulighet til å observere alle Pus sine små pussigheter, og det er ikke få!! :) Hvis været holder seg til helga er det slettes ikke umulig at vi peiler bilen i retning vann og kjører! Det skal bli uendelig deilig å ligge på stranda igjen!! :)

Viser en LO med bilder fra forrige sommer. Lagde denne for et par dager siden. :) I går kveld var det forresten så vindstille at jeg kunne sitte ute og scrappe - det var riktig så herlig.

På nattbordet nå: Jeg har lest ferdig Animal Farm av George Orwell, og jeg likte den kjempegodt! Boka ble utgitt i 1945, men språket og innholdet er så moderne at det er lett å tenke at det er en nyere bok. Boken handler om dyra på gården Manor Farm som gjør opprør mot bonden, og tar over styringen av gården selv. Jeg har ikke lyst til å røpe for mye av handlingen, men det som i utgangspunktet skulle være et demokratisk styre skal vise seg å ikke bli så mye bedre enn utgangspunktet. Boken er en satire over den russiske revolusjonen, men den har trekk som passer på ganske så mange konflikter og regimer verden over, også i dag. Anbefales! Tynn er den også! :)

Nå har jeg nettopp begynt på Lollipop-skoene av Joanne Harris. Dette er etterfølgeren til boka og filmsuksessen Chocolat (en av mine favorittfilmer), og jeg har store forhåpninger om at den er like bra som nr. 1. :)

Jeg håper du har sol der du sitter du også, og at du nyter disse tidlige sommerdagene! :)

10 kommentarer:

Koselig koselig sa...

Takk for boktipset, denne skal jeg notere meg! Visste ikke at Chocolat var en bok en gang *rødme* men har du lest den? Like fin som filmen? Jeg er øyeblikkelig ferdig med En geishas memoarer så noe nytt er et absolutt ønske nå.
Er den på norsk eller engelsk? Ble litt forvirret av norsk tittel, mens det var engelsk bokomtale.
Heldig du som har hus og skygge. Her i heimen har vi vestvendt uteplass, vi bor en terrasseblokk og har fjell på siden og bak oss, så her er det bare å sitte i front midt i solsteika. Markise og parasoll tar noe men ikke alt!

Koselig koselig sa...

haha, det tok ikke 5 minutter en gang! Nå bestilte jeg både Sjokolade og Lollipop skoene ;) og Martha Stewarts bok om "taking care of your home" hehe...
wops det var 600 kr i full fart, men jaja.. det er sommer ;)

Helene sa...

Så sommerlig og fin LO!! :)

Vi nyter også sommeren, selv om vi styrer noe voldsomt med dette nye huset vårt. I morgen tror jeg at vi må få til en strandtur, og bare nyte finværet.. er jo så deilig!!! :o)

Anne Bente sa...

åhhhh så super skøn sommer lo du har lavet der :)

prinsessa1976 sa...

Hallo go god kveld Tea.
For en herlig dag vi har hatt i dag. Jeg sitter her og smiler for meg selv jeg. Derfor er jeg jeg skikkelig i blogg modus. Ha en herlig kveld. Masse klemmer fra Elin:O)

Sosa sa...

Ja nå er det herlig sommer her på Hedmarken! :) Litt regn nå, og så varme igjen, så blir det bra ;)
Så stilig kjole du har laget deg. Du er skikkelig flink!
Har også fått tak i noen stoffer og (engelske- skrekk og gru- mønstre), men det gjenstår å se om jeg får satt meg ned for å gjenoppta gamle kunster. Tror jeg må få avgårde mann og barn i en 14 dagers tid, hi hi. Men først litt scrapping, lenge siden sist nå!
Ha en fin uke :)

Noralill sa...

Tusen takk for gratulasjoner på bloggen min! Ja, det er herleg med så mykje fint vær, enten ein sit i skyggen eller sola...eg er nok helst eit sol-menneske, men når det er skikkeleg varmt er det best ved sjøen synes eg...Kos deg i helga!

Bendichte sa...

Hei Tea!! Animal Farm......mimire mimre.....lenge siden og flott bok! Anbefales...ja! Lenge siden sist.....blir vel treff efter sommeren! Fra Bendichte

GundaM sa...

Så flott det var! Og du leser og leser;) Har sjelden tid for det no, for mye mas irundt meg...Siste bok jeg las var vel en fra en ganske ny forfatter Ørstavik tror jeg det var.
ha en fortsatt fin kveld;)

Karina sa...

Fint sommer LO