mandag 16. juni 2008

Hva skjer a?

Litt liten aktivitet her inne for tiden, men uten trådløst nett hjemme har det blitt veldig dårlig med surfing i det siste... :) Krysser fingrene for at min elskede fikser det for meg snart!!! :D

Her er en av mine stoooore inspirasjonskilder for tiden:

Lånte denne boka på biblioteket for et par uker siden, og hver eneste gang jeg titter i den bare MÅ jeg begynne med noe kreativt!! :) Den anbefales virkelig!

Ellers har jeg endelig fått begynt første steg på veien mot hvite lister i det lille huset vårt. Jeg har teipet og teipet på soverommet, og er nesten klar for grunning nå! Det var selvfølgelig akkurat litt for lite teip til hele rommet, men jeg durer bare i vei til maleverkstedet i dag og shopper et par ruller til! :) Det skal bli deilig å bli kvitt de trehvite listene ja!! De er kanskje lyse og fine i dag, men gi dem et år til så garanterer jeg at de har blitt gule og stusselige i fargen!!

Et annet lite soveromsprosjekt nå er å lage et hodegjerde til senga. Jeg har tenkt å kjøpe en finérplate og skumgummi, og trekke det med et linstoff. Tror det blir ganske fint egentlig!! :) Jeg må også ha skumgummi til pute til en stol som Marius har pusset opp (bilder kommer) og til uteputene mine!

Jeg fikk også begynt å vokse den nesten 100 år gamle buffeten vår i helga. Har vokset de fleste stolene og bordet fra før, men har liksom utsatt det aller største møbelet en stund. Men nå er det halvferdig (jeg må bare kjøpe litt mer voks), og det blir veldig mye finere enn det var! Den ene døra til skapet befinner seg forøvrig hos en låsesmed, for etter to år med å se på en helt tom, låst del av buffeten så har jeg gått til det drastiske verk å bestille en ny nøkkel (hvorfor har jeg ikke gjort det tidligere....)! Har også tenkt å kle bakveggen i buffeten med et lyst papir eller noe, bare for å gjøre det litt mer spennende og lyst! :)

På nattbordet nå: Holder på med både Lollipop-skoene av Joanne Harris og Ingen er alene av Mattis Øybø nå. Begge er kjempefine så langt! :)

Ha en strålende og kreativ uke - jeg vet det stort sett er spådd regn og overskyet denne uka (ihvertfall her på Østlandet), men se på den som en mulighet til å få gjort noe inne!! :D

10 kommentarer:

Snuppelura sa...

Imponerende kreativ du er altså! Ikke noe er så godt som det man får gjort! :)

daisy sa...

Du er jammen aktiv! :)

Gleder meg til å se resultatet av all kreativiteten din etterhvert!
Her i huset blir det også litt småfiksing framover, nå som eksamen er unnagjort. Så planen er at det skal bli litt mer interiør og innredning i bloggen fremover.

Helene sa...

Juhuu, der var det et nytt innlegg fra deg igjen! :D

Så utrolig flink du er om dagen, her går det unna ja!! Gleder meg veldig til å se denne stolen dere fikser på - jeg har en følelse av at den blir knallfin :D

Dårlig vær gir absolutt god samvittighet til å holde på inne, og det kan jo være litt godt det også. Men nå har det vært over en uke med kjedelig vær igjen, så nå savner jeg varmen. Godt vi har noe på klage på, hehe.... ;)

Noralill sa...

Spennande prosjekt du driv med! Gler meg til å sjå resultatet...Kanskje eg skal ta ein kikk på den boka...ser spennande ut! Ha ei fin veke vidare, klem.

HH sa...

Altså: jeg kan litt av hvert om å male lister hvite. Vi har flytta fra hus til hus og i begge husene har vi tatt ALT av karmer og lister. Ett, to, ja opptil tre strøk på alt. God nok grunn til å ikke flytte mer, spør du meg. Men det blir jo så fint når det blir ferdig,da! Lykke til med malejobben. Jeg sender over noen varme tanker...

Scrappelise sa...

Da jeg så den boka så tenkte jeg at det var en LO med en overlay. Den må du lifte altså! Hvordan har du det forresten i mø...været? Du er jo en vaskeekte sommerelsker. Men vi kan da glede oss til treff!

Ravenhill sa...

Jeg har kost med å kikke på det du lager og er mektig imponert! Liker så godt den røde bagen du har syd. Kjempe søt og ser veldig anvendelig ut. Også har du syd en knall pen kjøle til deg selv! Igjen, veldig veldig imponert. Jeg har også sett litt på boken til Tricia Guild og det er en skikkelig inspirasjonskilde!
Riktig god helg til deg!
~Emily

Moia sa...

Hei på deg Tea, nå er`n her sommeren som vi har lengtet etter. Tenker det er mye pent å se på ute i hagen din nå. Jeg har tagget deg, håper du er på nett å kan kikke innom bloggen min. Klemz

Helene sa...

Den Guild-boka tror jeg forresten jeg må låne også.. ser knallfin ut!! Var rett før jeg bestilte meg tapet til stua fra Designers Guild (sort bakgrunn med STORE hvite blomster - den var fantastisk flott), men så ble det Sandberg istedenfor. Ikke noe mindre fantastisk den ;)

Gleder meg til å få besøk av dere om ikke så alt for lenge. KLØR i fingrene etter å holde på med hobbyprosjekter igjen! Har også kjøpt inn en diger pakke med glossy fotopapir (det matte fungerte jo ikke helt optimalt som du vet), så jeg er klar for å scrappe med deg nå!

Klem :)

Marianne sa...

Takk for boktips! Kreativiteten er litt fraværende her for tida sukk. Men det hjelper vel ikke akkurat å sitte foran PCen...
God helg og en kreativ uke ønsker jeg deg!