tirsdag 16. juni 2009

London baby! :)

Ahhh - en uke i London - det blir ikke bedre enn det! :) Sommerens første ferieuke er over, og vi har stooorkost oss i London. Markeder, kunstutstillinger, shopping, parkliv, is og masse gåing. :)

Ahh - a week in London - it doesn't get much better than that! :) We spent the first week of this summer's holiday in London, and had a grreeeaaat time! Markets, artexhibitions, shopping, spending time in parks, ice cram and lots and lots of walking!

Shopping i Camden ~ Shopping in Camden

Enda mer shopping i Camden ~ Even more shopping in Camden

Parkkos i Hyde Park ~ Relaxing in Hyde Park

Den fineste garnbutikken - Loop! ~ The cutest yarn store - Loop!

Og, selvfølgelig, masse masse Starbucks! ~ And, of course, lots and lots of time spent in Starbucks!


Har du lyst til å se flere bilder fra turen vår kan du se på min Flickr-photostream og kjærestens!

På nattbordet nå: Jeg har ENDELIG funnet igjen "jeg-elsker-å-lese"-følelsen, og har lest et par-tre bøker siden sist. I London leste jeg boken Scandalous av Laura D. Dette er en bra, men også litt vond bok å lese, om franske Laura som sliter med å få pengene til å rekke rundt som fattig student. Hun føler seg etterhvert tvunget til å gå til det drastiske skritt å prostituere seg for å få råd til å fullføre studiene. Boka setter søkelys på den vanskelige økonomiske situasjonen for mange studenter i Frankrike, og har en fagdel helt bakerst i boken hvor vi bl.a. får vite at det er et skremmende høyt antall franske studenter som lever som Laura. Lettlest og spennende bok!

Jeg har også lest Submarine av Joe Dunthorne siden sist. Boka handler om den noe spesielle tenåringen Oliver, og hans tenårings-krystallklare syn på familien, jenter, skole og livet generelt. UTROLIG morsom bok, som jeg trygt kan anbefale til tenåringer og voksne, gutter og jenter! :)

Den siste boken jeg har lest er The graveyard book av Neil Gaiman. En familie blir drept, men minstemann i familien slipper på mirakuløst vis unna, og gjemmer seg unna på en kirkegård i nærheten av hjemmet. Her blir han passet på av de døde som bor på gravstedet, og vokser opp uvitende om at mannen som myrdet familien hans fortsatt er ute etter ham. For dere som ikke har lest noe av Gaiman før høres dette kanskje noe fjernt ut, men dette er det Gaiman virkelig er god til. Bøkene hans handler om helt fantastiske og sære folk og verdener, og han syr det hele sammen på en fantastisk måte. Denne boka er egentlig en barne-/ungdomsbok, men jeg vil allikevel anbefale den til voksne også! :)

I've been reading a bit more lately, and it just felt so good to get back to that "I-love-to-read"-feeling. If you click on the three links just above you'll se the books I've read lately - they're all great books, but if I had to choose only one as my favorite it would have to be Submarine by Joe Dunthorne! Superfunny book about Oliver, a teenager with somewhat odd views on life, family, girls, and the world in general! :)

Bruk denne uken til noe kreativt - her på Østlandet har det vært innevær en stund og det ser ut til å fortsette sånn en stund, så det finnes ingen grunn til å få dårlig samvittighet av å krølle seg sammen i sofaen med strikketøyet! :D

Do something creative this week - we've had really cold weather here these past two weeks and it's supposed to stay that way for a few more days, so there is absolutely no reason to feel bad for staying inside with your knitting! :)

2 kommentarer:

HH sa...

Jeg vil også til London! Aller helst på permanent basis et år eller to, eller kanskje tre..! Det er jo bibliotek som man kan jobbe i der også! Så ut som dere hadde kost dere i alle fall!!

Helene sa...

De bildene er SÅ kule, Tea! :D :D