mandag 17. august 2009

New pencils and erasers :)Helene og hennes herlige lille sønn/Helene and her cute little son

Det er den tiden på året igjen - skolestart! Nå går jeg ikke lenger på skolen selv (vel, ikke så mye ihvertfall - jeg skal ta et fag i år), men det føles fortsatt som starten på noe nytt! :) Jeg elsker den følelsen! Dagens lunsjpause brukte jeg til å kjøpe meg nye tusjer og en skriveblokk. ;) Jeg kan nesten kjenne lukten av skinnsekk med nye bøker, blyanter og viskelær. *sukk*

It's that time of year again - the start of the school year. Now, I don't go to school anymore (well, not a lot anyway - I'm taking one class this year), but it still feels like a new start every mid-august! :) I love it! Today I spent my lunchbreak buying new pens and a drawing pad. ;) I remember that smell of my leather backpack filled with new books, pencils and erasers. *sigh*

Sommerferien er ihvertfall definitivt over for min del, og jeg og min kjære har storkost oss! Vi har slappet av og kost oss, og den siste uken brukte vi på å besøke Helene og hennes lille familie - kanskje verdens mest avslappende ferie! :)

My summer holiday is definitely over, and we've had a great time! We've been relaxing, having fun, and spending time with our friends Helene and her family - this could very well have been the most relaxing holiday ever! :)

Årets sommervær har vært midt i blinken for meg, og jeg har fått strikket og heklet masse - bl.a. ble jeg ferdig med det heklede pleddet jeg begynte på tidligere i sommer, og jeg strikket et herlig sjal. :)

This years summer weather has been super (I <3> rain), and I've been knitting and crocheting a lot. I finished the blanket I started earlier this summer, and I've also knitted a superluscious shawl. :)

Heklet teppe / Crocheted blanket

Me & my new scarf Lacy Baktus

Jeg har også hatt tid til å tenke litt på huset (jeg har faktisk tenkt masse på hus og innredning i det siste), og har hengt opp en ny krans på ytterdøra vår. :)

I've been thinking a lot about redecorating lately as well (I haven't actually done a lot of redecorating though - just a lot of thinking), and I've hung this new wreath on our front door. :)


Jeg håper du har hatt en like herlig sommer som oss, og at du nyter følelsen av skolestart uavhengig av om du er går på skolen eller ikke. Unn deg en ny blyant, et viskelær og kanskje tilogmed en skrivebok! :)

I've hope you've enjoyed your summer as much as I have, and that you're enjoying that "start-of-the-schoolyear"-feeling whether you're a student or not. Treat yourself to a new pencil, an eraser and maybe even a new notebook! :)

6 kommentarer:

Scrappelise sa...

Det er en egen følelse når skolene starter igjen, uansett hvor gamle vi er. Ellr hvor lenge det er siden vi gikk på skolen.
Det var morsomt å se hekleteppet ditt, gammelt, godt mønster der! Og fargene du har brukt gjorde det ekstra lekkert! ha en fin dag!

SiljeDesign sa...

Så koselig innlegg du har laget! Jeg hadde store problemer med å la være å kjøpe penner, permer og blokker da jeg var på bytur i dag! Rart det der med skolestart ja...
Godt å høre at du har hatt en fin ferie. Nydelig hekleteppe og sjal du har laget, kjempefine farger!! :o)

Nora sa...

Jeg har også kjøpt skriveblokk og nye penner, klar for skolestart:D

Hanne sa...

Jeg har kjøpt penal og bokpapir! Koste meg skikkelig med å ha på bokpapir og merkelapper til min lille førsteklassing!! Smilefjes og søte klistremerker på hvite merkelapper syns jeg var koseligere enn ferdige merkelapper med motiv!

Hekleteppet ditt ble veldig flott! Jeg kjøpte garn til slike lapper i går -vet jeg allerede har noen prosjekter på gang- men fikk så lyst til å lage et skjerf av lapper!
Sitter egentlig og har litt lyst til å dra på poesi likevel, men nå er klokka så mye at nå er dere vel snart på vei hjem! Hatt så vondt i nakken og hodet i dag, men det går bedre nå -sikkert ikke så lurt å sitte med strikking (kunne fint klart å bare skravle og jeg!)

Hvis du skal på soppkurs så si ifra -jeg med! Jeg plukker nemlig bare piggsopp og kantareller for de er jeg helt sikker på! Søstra mi har lært meg om steinsopp og noen andre typer en gang og, men det er dessverre glemt!

anne sa...

Hei ! Jeg er inne og ser på bloggen din fordi jeg så at du også skal ta RVA høstkurset.Så mye fint du lager!
Gøy at vi blir to fra Norge på onlinekurset. Jeg gleder meg sånn til det starter! Har du fått kjøpt inn noe av det vi trenger? Anne

daria sa...

det teppe så nydelig ut,og ja jeg elsker også skolestart men det er kun det med det:)kos deg så masse i skole benken:)