torsdag 23. juli 2009

Alice in Wonderland

Bildet er hentet fra: http://www.bigchicosmovieblog.com

Jeg har alltid elsket Alice i Eventyrland av Lewis Carroll. Historien om Alice som faller ned i kaninhullet og kommer til en eventyrverden med den ene skapningen mer fantastisk og eksentrisk enn den andre har fascinert, forundret og begeistret meg helt fra jeg var liten, og jeg lar meg fortsatt begeistre som noen-og-tjue-åring. :) Kombiner denne fantastiske opplevelsen av en bok med regissør Tim Burton som har hatt en finger med i spillet i flere av mine favorittfilmer, og skuespiller Johnny Depp, som i tillegg til å være forholdsvis "easy on the eyes" er en grusomt god skuespiller, så får du filmen Alice in Wonderland. Den kommer på kino i mars 2010, og jeg kan nesten ikke uttrykke hvor mye jeg gleder meg! :) Du finner traileren til filmen på YouTube. :)

I've always loved Alice in Wonderland by Lewis Carroll. The story about Alice who falls through the rabbithole and entes a land of fairytales and fantasticly eccentric creatures has fascinated and amazed me ever since I was a kid. :) Take this experience of a book, add director Tim Burton, who has made some of my absolute favorite movies, and actor Johnny Depp, who, besides being easy on the eyes, is an amazingly great artist, and you get the movie Alice in Wonderland. It'll be in theatres in March 2010, and I can hardly express how much I'm looking forward to seeing it! :) Go to YouTube to see the trailer. :)

8 kommentarer:

AM sa...

Åhja, det gleder jeg meg til også! Liker de eksentriske rollene mr. Depp tar.

Lene sa...

Hei!
Du er nok ikke den eneste som gleder deg til denne filmen.
og jada jeg måtte begynne på det digre teppet i hekleboka. Men går jo unna litt garn da. HAr ti lapper ca. Og i dag fikk jeg tak i et sånn hvit skjørt og. Så nå må jeg bare komme meg til Hamar og få kjøpt no muskat

Scrappelise sa...

Å jeg er så enig, den er så herlig! og ikke bare den, det er mange, mange eventyrbøker som er så fine. Jeg rett og slett elsker (fortsatt) veldig mange av de gamle klassikerne. Ha en fin dag Missteee!

HH sa...

Enig, dette tror jeg blir en høydare. Syns at Depp er en strålende karakterskuespiller, blir bare bedre og bedre med årene. I likhet med Sean Penn..

Inger Lise Libakken sa...

Juhuuu!!! Dette blir stas! Takk for tips - og nedtellingen har begynt. Av alle de gode grunnene du nevnte i innlegget! DETTE er "fantasy" jeg kan like, nemlig ;-)

daria sa...

jeg elsker den også!!!!

_Kine sa...

Jeg gleder meg helt sykt til denne filmen, men jeg tror den blir skikkelig creepy! Den ser helt fantastisk ut da. Burton og Depp i samme film er en sikker vinner.

disa sa...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,抓 姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,尋人,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,情趣用品,情趣,抓姦