torsdag 30. juni 2011

Vimpler til minimannen

Eline er ei lita frøken med mange små venner, og for en liten stund siden fylte kompis minimann 1 år! Mammaen til minimannen og mammaen til lillemor gikk gravide sammen - gledet seg over voksende mager, funderte på hvordan det ville bli å være mammaer til disse små, og etterhvert har vi hatt mange koselige trilleturer og lekestunder sammen med knøttene våre. ♥ Minimannen er litt eldre enn lillemor (men det går jammen fort til hennes første fødselsdag også!) og en så stor anledning må jo feires med pakke.

I bursdagspakken til minimannen lå det en hjemmesydd vimpelrekke som han kan pynte rommet sitt med. Vimplene er sydd av et par stoffer funnet på loppis, og et par stoffer fra lageret her hjemme. Det virket som om han likte dem også - han smakte ihvertfall på dem med en gang. ;)

Nå er det ferie i vårt lille hjem og vi koser oss sammen alle tre! Et par småturer er planlagt utover sommeren, og Elines første flytur er allerede unnagjort (langhelg i Stockholm), men aller aller mest gleder jeg meg til å slappe av hjemme, lange dager på stranda og i hagen, lek i sandkassa, trilleturer med folk vi liker og kanskje en liten bytur her og der. ♥FERIE♥

2 kommentarer:

Merete sa...

Kos dere i sommer:)

Jacta est alia sa...

Så koselig med litt planer og mye fri! Det er best:-D. Kos dere masse, klem