onsdag 18. januar 2012

Pepperkakeformer - like moro i januar


Choo choo sandwich

Det er ikke så mye som skal til for å gjør en kaviar- og fiskepuddingskive litt morsommere å spise. Jeg har en følelse av at pepperkakeformene heretter kommer til å brukes minst like mye resten av året, som i jula. 

Choo choo sandwich 

Lillemor er kanskje litt for liten til å virkelig sette pris på en togbrødskive. Men mammaen hennes syntes det var veldig stas ihvertfall. 

Arbeids uken er på hell, og jeg gleder meg allerede til helgen. For en liten stund siden var jeg og venninne M på lagerutsalget til Pickles i Oslo, og en del hesper med garn ble med meg hjem. Planen er å få nøstet opp disse i løpet av helgen, og jeg gleder meg til å få garnet på pinnene.
Ha en nydelig dag!

5 kommentarer:

Ann Merete sa...

For en god idé! :) Jeg har planer om å bruke ei pepperkakeform til et annet lite prosjekt snart, flott med ting som kan brukes året rundt ;)

Anonym sa...

Kult. Sånn skive kunne jeg gjerne hatt til frokost også:)
Marianne.

Lykkelinn sa...

Tog på brødskiva er jo bare helt supert! Det så faktisk ganske godt ut,selv for meg som ikke er noen fiskepudding-påleggsentusiast!

Kos deg med Pickles-garnet, det hørtes ut som et perfekt helgeprosjekt! Her blir det enkle luer til å matche settet med ullbukse fra Nøstebarn og hjemmestrikket jakke og sokker. Endelig kan de matche litt, etter å ha hatt "litt fra hvert prestegjeld" i uteklesskuffen sin. God helg og kos deg!

Susanne K sa...

Så kule brødskivene ble! Pepperkakeformer på fiskepudding er en slager her hjemme og. Pleier å stikke ut små stjerner til minstemann og sende med i matpakka som snacks :-)

Olgamor sa...

Veldig bra. Spennende å komme over andre som bruker pepperkakeformer til annet enn pepperkaker :D