onsdag 2. januar 2008

Blanke ark og fargestifter

Godt nytt år til dere alle sammen! :) Håper dere har nytt jule- og nyttårsfeiringen, og er klare for et nytt år med ny inspirasjon, nye prosjekter, og bøtter og spann med pågangsmot!

En liten oppdatering på litteraturfronten: Nå er jeg endelig ferdig med Den tidsreisendes kvinne av Audrey Niffenegger. Det var en skikkelig romantisk bok, som, selv om den var litt treg til tider, jeg absolutt vil anbefale dere å lese! At den for øyeblikket blir filmatisert gjør det hele enda litt mer fristende! :) Nå er det The X-mas factor av Annie Sanders som ligger på nattbordet - en chick lit bok om julen og dens festligheter! :) Virker som en morsom bok iallefall!

I dag viser jeg et bilde av en liten engel som jeg har lagd av litt smykketråd og perler på vingene, etter en idé av Noralill! Takk for inspirasjonen!! Den henger i soveromsvinduet hjemme hos meg og min kjære, og passer på at vi sover godt!

17 kommentarer:

Inredningsgalen sa...

Vad söt! Var den inte svår att få till?

Tea sa...

Den var faktisk mye enklere enn på forhånd antatt! :) Det kjedeligste var å snurre sammen metalltrådene til en litt tykkere en (man tager hva man haver), og det morsomte var å forme den til en liten engel og å perle på vingene! :)

Snuppelura sa...

Åh, du har ikke noen bilder av veggen din med Café latte? Lurer på hvordan den ser ut live :)

Gleder meg veldig til å innrede og gjøre noen forhåpentligvis enkle grep så leiligheten blir *min*. Jeg kan nok ikke love noe shoppestop det neste året, haha :)

Anonym sa...

Vilken fin ängel... måste prova att göra en likadan nästa jul :) Kram kram

Anne Bente sa...

Godt Nytår til dig også, og den engel der, den er da bare for sød :)

ha en god aften :)

Ellie sa...

Godt nytt år! Søt engel du har laget. Mitt eneste nyttårsforsett i år er å lese flere bøker enn i fjor, så det er kjekt med noen tips.

daria sa...

heihei:)

godt nytt år til deg også,håper du får en fantastisk år!!!

så stillig den var...

Guldkant På Livet sa...

Vilken söt liten ängel du har gjort... och tack för dina rara ord om min blogg, vi hoppas på ett bra bloggår 2008!! : ) Mari.

Karna sa...

Det er allerede begynt å krible hos meg, og legger store planer for uteprosjekter. Er så delig å vite at vi går i mot lysere tider, godt å få kastet ut julen og starte "på nytt"....God helg!

SKATAN sa...

Aha, då är jag med på noterna :)

Trevlig helg!

Garden Angel sa...

Hei Tea!
Så søt engel! Kjempefin!
Det var så koselig med lysslynge bak kakeglassene dine også:) Stemningsfullt..!
Takk for tipset om søppelposer..skal kikke etter de;)
God helg ønskes deg!
Klem:)

krøllebølla sa...

Hei hei og tusen takk for koselig kommentar i bloggen min! Så koselig blogg du har! Masse flotte tips og koselige bilder her! Godt nytt år!

Koselig koselig sa...

Søt engel :)
Godt nytt år til deg også! :)
Jo det er deilig med nytt år og nye muligheter, 2008 ligger liksom som et lerret som vi skal male full. Selv om noen av tingene er allerede malt på plass, så er det detaljene som skal være annerledes.
Ha en fin søndag, her har det kommet ca 30-40 cm snø på et døgn. Vi har litt å gjøre i dag (måke snøøø) - men til uka skal det regne!

elin1976 sa...

God morgen.
Er innom bare for å ønske deg en flott søndag. Masse klemmer fra Elin:O)

Tone sa...

Så søt den var i all sin enkelhet. Less is more er så sant så sant noen ganger :-) Jeg har gått over til ny blogg på det nye året, og nå kommer jeg ut av skapet med mitt virkelige navn, uh, hu... ;-)
Ha en fin uke, klem :-)

Noralill sa...

så kjekt at du har laga ein slik engel! Veldig lurt å bruka litt perler på vingene...då har du den lenger enn berre til jul..takk for tipset! Ha ei fin veke! Klem

Scrappelise sa...

Så fin engel du har laget, det var en god idè! Gleder meg også til vi sees på treff! Ha en fin uke Tea! Klem.