onsdag 9. januar 2008

Vinterblues - eller var det vinterkos?

I dag snør det såvidt her på Hamar. Det er mørk himmel, varmegrader, men surt vær, og en liten vind som får trærne til å fryse (de skjelver ihvertfall)... Det er absolutt ikke utevær i dag, men desto deiligere å sitte inne! I kveld skal jeg krype opp i sofakroken sammen med Haruki Murakami (Kafka på stranden), en bunke blader, og en deilig, varm tekopp, sette på vekkeklokken så jeg ikke går glipp av GossipGirl og Ugly Betty på TV, og bare kose meg!! Støle magemuskler fra gårsdagens trening har utstyrt meg med god samvittighet, vissheten om en lønning like om hjørnet gir rom for litt sløsing på interiørblader (Lantliv), og en pusekatt som helst ikke vil ut i dårlig vær - alt indikerer en deilig innekveld!!

Men selv om jeg nyter vinterværet må jeg innrømme at årets første hagebok har kommet i hus, og jeg gleder meg til å grave i jorda igjen! Det er så flott at vi har alle årstidene i Norge - jeg gleder meg alltid til neste årstid, men nyter allikevel den nåværende til fulle!!!

Håper dere alle har en strålende onsdag, og tusen takk for at dere legger igjen hyggelige kommentarer etter dere!! Det er også inspirasjon for meg!!!


Dette brettet har jeg fått av en gavmild kollega, og det er nå pusset opp og pyntet. Så fort jeg får tatt et godt bilde av det skal jeg legge ut det ferdige resultatet!! Følg med følg med!

14 kommentarer:

SKATAN sa...

Tittar in och ser vad du har för dig...skall bli kul att se vad du hittar på!

Vi ses :)

daria sa...

heihei,ja nå er det tid for en varm kopp i hånda og drømme seg bort i hageplaner,kos deg så masse

Ellie sa...

Høres ut som gode planer for en koselig kveld! Et lignende brett pusset jeg opp i fjor, eller kanskje det var året før. Uansett er sike brett kjempekjekke saker. Ja, Librarything er virkelig boknerdhimmelen!

Anne Bente sa...

åhhhh, det ser fin ud:)

ha en god aften vennen :)

Mia sa...

Ja, visst er det koselig med årstidene. Jeg har bestemt (kremt) å nyte januarmåneden (som jeg ofte synes er litt tung å komme igjennom) og gjøre det beste ut av det. Men jeg må nok innrømme at jeg gleder meg til vår og sommer da... jer er jo så glad i lyset og fargene vi har da.

Herlig bilde i det forrige innlegget ditt. Det er jo utrolig hvor man kan finne inspirasjon fra, bare man er obs på det.

Garden Angel sa...

Award til deg på bloggen min;)

elisabethj sa...

hei:) Koselig med en hamar-jente her i blogglandia....Jeg er også hamarjente, men har gjort bergenser av meg.....Var hjemme i jula, i nyyydleig vintervær der det ble noen turer med knitring under skoene, og siden inn til varme på peisen......Har linket deg jeg, håper det var greit-så kommer jeg igjen:)

Scrappelise sa...

Du er en veldig flink bloggjest og så koselig når du har vært på besøk Tea! Og det er virkelig kos å besøke deg her, og spennende. Når blogen åpner seg er det alltid med forventning om hva som er å se og å lese her idag!
Gleder meg også veldig til treffet neste søndag.
p.s. går utifra at du kjenner til søstrene Mylius på Lena? Jeg skal dit på lørdag, evt. noen tips?
Klem

Noralill sa...

Så flink du er til å kose deg! Det er så utruleg viktig trur eg, at me kan og har evna til å sette oss ned innimellom og berre nyte livet! Vart verkeleg freista til å gjere det samme...i dag regnar det hjå meg, men eg synes det er herleg med litt regn,eg er òg veldig glad i alle årstider me har her i Norge. Me er heldige trass alt! Ha ei fin helg...Klem

Jes/Vita villa vila sa...

Tittar in & säger god lördagsmorgon :)

Tack för dina alltid så rara kommentarer inne hos mig!

Kram Jes

Anniche sa...

Mmmmmmm hva er bedre enn åslynge seg i sofaen når det ULER dårlig vær ute!!!

Liker også å finne inspirasjon alle steder , stilig bilde du har tatt i inlegget under !!

Vel , kos deg videre og god helg!!

Aina sa...

Koselig med hilsen, tror faktisk ikke jeg har vært her før..må lese mer;0) Ja, prikker er lekkert og søtt, barnerom bilder kommer snart. SÅ kom gjerne igjen.
Ha en fin søndag!

Lykke sa...

Hei.
Titter innom deg for første gang, tror jeg; kjempefin blogg!
Hørtes ut som er herlig onsdagskveld, håper du får en god søndag også:)

Moia sa...

Hei Tea, alltid koselig med besøk av deg på bloggen min. Jeg har også begynnt å tenke litt vår, selv om vi har vært på hytta i Trysil hele helga å stått på ski, så går jo dagene så fort mot vår. Klemz