tirsdag 22. januar 2008

Solen skinner!

I dag er det så nydelig vær utenfor vinduet mitt her på jobb. Kaldt og klart - ordentlig norsk vintervær! Vårlengslene som i en ukes tid har bebodd meg er skiftet ut med varme følelser for vinteren, og alt er bare fryd og gammen! :) Håper alle dere bloggvenner også nyter dagen i dag!

I går var det også fint vær, om enn ikke så klart, og jeg tok meg en liten spasertur sammen med kameraet på ettermiddagen!
På nattbordet nå: Ble nettopp ferdig med Kafka på stranden av Haruki Murakami, og jeg likte den kjempegodt! Det er en murstein av en bok, men den er så godt skrevet og historiene som fortelles veves sammen på en kjempefin måte. Anbefales!! Nå er det Erlend Loes Muleum som skal plukkes opp og nytes! :)

22 kommentarer:

Anne Bente sa...

åhhh, sååå utrolig nydelige billeder du har taget:)

ha en rigtig god dag vennen :)

daria sa...

kjempefint!!!

Snuppelura sa...

Har du speilrefleks? Du tar så fine bilder :)

Tea sa...

Takk takk! :)

Snuppelura: Jeg låner jobben sitt innimellom! :) Men skal kjøpe meg et nå!!!

Inredningsgalen sa...

Visst är det härligt när solen skiner och det är lite kallare, mysigt!
Villken kamera har du beställt om man får fråga?

Tea sa...

Inredningsgalen: Vi har bestilt oss et Olympus E-410. :) Vi falt for det på grunn av at vi har god erfaring med olympus fra tidligere av, og fordi det er litt mindre enn andre speilreflekskameraer! :)

Scrappelise sa...

Ja var det ikke nydelig vær (igår) og du er så flink til å fotografere så alle kan se hvor fint det er her i distriktet. Ha en fortsatt fin dag Tea!

Noralill sa...

Så fine bilete du tek! Såg ut som du hadde ein fin tur...eg er imponert over lesinga di! Skulle ønske eg hadde disiplin nok til å verkeleg sette meg ned meg ei god bok...kanskje du kan anbefale ei som eg kjem fort inn i (som er kjekk etter to sider...hihi)?? Kanskje eg kan begynne å lese på senga...eg er eigentleg glad i å lese og har lese mykje før... Ha ein fin kveld! Klem

Lilla Blanka sa...

Åh vad fina bilder du visar..!
Kram
Mia

Scrappelise sa...

Hei igjen! du har rett, det er meg som har bidrag på sidene 56 og 57 i bladet. Vi snakkes!

Anonym sa...

Vilka underbara bilder!!!

envilsenloppa sa...

Vilka underbara bilder , vilken duktig fotograf du är !!
Skönt med en liten promenad då och då !
Ha det gott !
Lotta

Jes/Vita villa vila sa...

Ljuvliga bilder vännen!!!

Kram Jes

KJ sa...

Greetings! I came here via Anns hus... Having never been to this part of the world, I absolutely love seeing your photos! Oh serene and beautiful! Thanks you for sharing!

KJ
California

Lilla Blanka sa...

PS Jag lägger till dig i min länklista, hoppas det är ok.

Karoline sa...

nydelige bilder, skikkelig trivelig;)
ha en flott helg.
hilsen Karoline

Carina sa...

Vilka fina bilder du visar!
Trevlig helg!
Kram, Carina

elin1976 sa...

Å så nydelig. Elsker denne utsikten. Du er heldig som bor der du bor. Flott by.
Ha en fin lørdag og ei fin helg videre.

Koselig koselig sa...

Fine bilder! jeg er helt vårsjuk om dagen sjøl jeg... skolen har begynt igjen og 20. mai skal vi ha eksamen. Tenk det er bare 4 mnd til og da er det vår vår vår og løvknopper og alt mulig! Så herlig :)

Gleder meg til å være mere ute, ikke fryse, ikke masse mørkt vær og regn... jeg har sånn god følelse for sommeren i år, at det blir fin! :)

daisy sa...

Så flotte bilder!

Jeg lengter også etter våren! Lysere dager, sol, grønne trær.. Det hadde vært greit med vinter også, altså, bare det hadde vært ordentlig vinter! Ikke regn og mildvær og glattis..

Du leser mange bøker! Jeg liker godt å lese, den neste boka jeg har planer om å lese er Luftslotte som sprengtes av Stieg Larsson. Men jeg synes det er så trist at det er den siste boka i serien, så jeg utsetter og utsetter og utsetter det..!:)

Hulda sa...

Virkelig stemningsfulle naturbilder du har tatt.

Aina sa...

Det gikk heldigvis bra etter brusstuntet mitt, vises nesten ikke, mer flaks enn jeg fortjener etter å ha vært så klønete kanskje hehe...
Bildene dine var fine da, men jeg vil helst ha vår og enda bedre sommer nå jeg;0)
Ha en fin ukestart!