mandag 11. februar 2008

Nytt kamera!!

Nå har vi endelig fått oss vårt eget digitale speilreflekskamera (dette lille pusebildet er ikke tatt med det nye kameraet da - jeg bare synes det ble søtt)!! Vi kjøpte oss et Olympus E-410 brukt på nett, og herligheten kom i hus i slutten av forrige uke. Så langt er det min kjære som har kidnappet kameraet og jeg har dermed ikke fått klørne i det enda.... :) Til Marius: denne uken skal jeg også prøve det!!! :D Legger ut bilder når jeg får tatt noen fine!

Jeg har blitt utfordret av Krøllebølla til å fortelle 7 fakta om meg selv, og her kommer de:

1. Jeg lever for å lage ting med hendene - brodering, strikking, scrapping, you name it!
2. Jeg forguder Gilmore Girls!! Jeg kan ha maratonetapper med mine elskede samlebokser! :)
3. Jeg får noia av "rotete" brøytekanter. Det må være rette og pene kanter med snø hos meg!
4. Jeg kan sove hvor som helst og når som helst. Praktisk når man sitter på toget, ikke fullt så praktisk når man skal gjøre lekser... :)
5. Jeg jobber som bibliotekar, og elsker yrket mitt! (Men skulle jeg blitt noe annet enn bibliotekar skulle det vært gartner!!)
6. Jeg drømmer om å lære meg fransk slik at jeg kan lese franske bøker på originalspråket, og strikke mens jeg ser på franske filmer!
7. Jeg er en hjemmekjær person - jeg koser meg aller mest hjemme, sammen med min kjære og pusen vår! Og gjerne en tekopp (og en gilmore girls dvd i dvd-spilleren)!

Der har du Tea oppsummert i 7 punkter! Hehe :)

På nattbordet nå: Ungkarsfestivalen av Bjørn Ingvaldsen. Har ikke kommet mange sidene ut i boka, men det virker i aller høyeste grad som en underholdende bok! Jeg har nå lagt fra meg Hässelby for den ble litt for kjedelig etterhvert... Det overrasket meg, for Buzz Aldrin : hvor ble det av deg i alt mylderet? av samme forfatter var kjempefin!! :) Men men. Sånn er det. I mellomtiden har jeg lest Bare en datter av Sarita Skagnes. Det er hennes egen fortelling om oppveksten i India/Norge, og alle grusomhetene hun opplevde der. Dette er en fæl bok å lese, men jeg tror man har godt av å sette ting litt i perspektiv innimellom - og det gjør denne boken!

19 kommentarer:

Nora sa...

Jeg elsker også Gilmore Girls, det er den beste tvserien:D Og iår har jeg tenkt å lese masse bøker, så jeg noterer meg anbefalingene dine.. :)

Cowgirl sa...

Jeg er også Gilmore fan...sammen med min datter.
Den kattepote er bare så fin og yndig.

Mika sa...

Woh, cool pic. Hope to see you around. Mika (www.mikascrap.typepad.com)

Lilla Blanka sa...

Vilken jättefin bild!
Ha det så kul med nya kameran..! Nu kommer du säkert ta massor av bilder, det är så roligt när man har en ny kamera, allt blir så fint helt plötsligt :)
Kram
Mia

Maria sa...

Visst är det härligt med en ny kamera, man vill fota hela tiden! Super söt bild idag, så gullig!

Mia sa...

Grattis med nytt kamera! Det er noe jeg også ønsker meg (vet bare ikke hva slags...) Det er jo moro å ta bilder, og når man har et ordenlig kamera, blir det vel dobbelt så moro...?

GundaM sa...

Nydelig kattepote;)
Ser ut til at også jeg må anskaffe meg nytt kamera, har nok tatt natta mitt men jeg gir det ett par dager til å tørke på.

Som du leser da! Flott;)

Moia sa...

Grattis med nytt kamera Tea, nå må du bare få kloa i det, så vi får se noen nydelige bilder. Klemz

AnnaMia sa...

Hej! Tack för att du tittade in på min sida :)

En semla är en slät vetebulle, man skär toppen av bullen och klickar i mandelmassa, sen en klick grädde! Å så på med locket. Jag äter gärna i djupt fat med varm mjölk men man kan äta den till kaffet också! http://sv.wikipedia.org/wiki/Semla
Kram
Anna-Mia

Noralill sa...

Gratulerar med nytt kamera! Eit speilreflekskamera står høgt på ønskelista mi òg! Nydeleg bilete av kattepoter...Kjekt å lese 7 ting om deg...ha ein fin fin dag! Klem

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken otroligt söt bild på kattassen!!!! Mari.

Anna sa...

Ser att du är bibliotikarie, så härligt - det var mitt drömyrke när jag var ung. Just för att jag älskar miljön och doften på bibblan. Tack för besöket hos mig. Önskar dig en härlig alla hjärtans dag!

/Anna

PS) en sån urgullig tass :)

Anne Bente sa...

tillykke tillykke med nyt kamera, for et supert billede du har taget der :)

Scrappelise sa...

da er det blitt kamera ser jeg, gratulerer! Blir spennende og du kan jo teknikken fra før. Har sett det på alle de fine bildene dine! Ha en fin Valentinedag!

Anonym sa...

Nydelg puselabb bilde og gratulerer så mye med speilreflekskamera!

jeg er også gilmore girl fan på min hals!!! elsker den kjapp-kjappe replikkvekslingen ..hihi...

jeg synes du bør lære deg fransk, det er gøy å lære noe nytt!!!!
Gjør det! Så kan du få strikket mens du ser på franske filmer :)herlig!

litenIda sa...

For et herlig bilde av en flott pusekatt! Gratulerer med nytt kamera! Så gøy - håper at du også får prøvd det ut litt etterhvert..! :)

Så gøy å lese om alle de bøkene du leser! Det beste jeg vet er å sitte i sofakroken med en god bok og en kopp te. Desverre skjer det litt for sjelden, i og med at jeg har både studier og jobb å bekymre meg for. Føler liksom at jeg ikke har tid til å lese det JEG vil. Men når jeg har ferie kan du banne på at det første jeg gjør er å sette meg den å lese.
Bibliotekar, det høres ut som en bra jobb!

Ønsker deg en fin helg!

elin1976 sa...

Grattis med nytt kamera. Her skulle det også passet med utskiftning snart. Det funker ikke helt som det skal. Du må ha en flott lørdag og ei fantastisk helg.
♥ fra Elin:O)

Sosa sa...

Så mange flotte bilder i bloggen din. Herlig puse-pote! Og nytt kamera høres kjekt ut når man allerede er så flink til å fotografere :) En ren nytelse å kikke på bildene dine!
Ønsker deg en deilig helg!

david mcmahon sa...

That's a beautiful shot.