søndag 11. januar 2009

Tid for kreative utfordringer ~~~ Time for creative challenges

Begynnelsen av året er selvfølgelig er tiden for å melde seg på kreative utfordringer for det kommende året. Og jeg har selvfølgelig hengt meg på et par utfordringer allerede:

Årets Designer på Scrapbookexpress - det legges ut en oppgave hver eneste uke i hele året, og man må delta på minst to hver måned. :) Denne uken var oppgaven å bruke klammer, og her er mitt bidrag:Dette bildet tok jeg faktisk i desember i 2007, så det har ligget lenge i scrappekofferten! :)

Den andre utfordringen jeg har lyst til å hive meg på er denne fotoutfordringen fra bloggen Fotoverden. Utfordringen heter "Året 2009 i bilder" og går ut på at man hver søndag (sånn cirka) skal legge ut sitt favorittbilde fra uken som gikk. :) Dette er mitt favorittbilde fra uke 1:


Har dere meldt dere på noen kreative utfordringer i 2009???

På nattbordet nå: For en gangs skyld leser jeg en klassiker (moderne sågar)!! Siderhusreglene av John Irving. Jeg har allerede brukt en god del tid på denne boka, og er langt fra ferdig med den så det er langt fra den kjappeste boka jeg har lest. MEN jeg liker den veldig godt, og den er ganske annerledes enn det jeg ofte pleier å lese. :) Jeg skal fortelle mer om den når jeg har lest den ferdig!

I jula leste jeg ferdig Ekspert på å rødme av Katarina von Bredow. En deiiilig ungdomsbok som jeg anbefaler når du bare har lyst på noe lettlest og underholdende! :) *love*

Jeg er sikkert ikke den eneste som lider av "tilbake-på-jobb-etter-ferie"-blues for tiden, og for alle oss med en mørkeblå sinnstilstand på mandag morgen anbefaler jeg å gå til innkjøp av årets første interiørblader. :) HERLIG!

~~~~

The beginning of the year is the best time for joining creative challenges for the year to come. I've allready set my eye on two challenges:

Designer of the year on Scrapbookexpress - every week of the year starts off with a scrapbooking challenge, and you have to complete two of the challenges in each month. My layout for week 2 is on top of this blog entry. :) The picture in the layout was actually taken in december of '07, so it's been residing in my stash for way too long. :)

The next challenge I've decided to join is Fotoverdens photography-challenge. Every sunday you have to post your favorite pic of the week (taken by yourself of course). :) My pic for week 1 is pic #2 in this post. :)

What creative challenges have you entered for 2009???

I'm guessing I'm not the only one out there experiencing the "back-to-work"-blues these days, and for those of us in a superdark blue mood on monday mornings, I have exactly the medicine for it: buy one of 2009's first interior design magazines and be inspired! *love*

11 kommentarer:

Scrappelise sa...

Riktig godt nytt år Tea! Her var det masse spennende som jeg ikke har sett, både fra deg og Marius. Må bare si at den akten på blå bakgrunn var nyyydelig! Og dine LOer og ikke minst fotos er like nydelige!

ninabakke sa...

Flott bilde og herlig LO :)

Anne Bente sa...

skønt skønt lo, og det billede er kanon.

organic-lizzi sa...

Oi!!Er alltid imponert over de som melder seg på sånne ting..
Jeg skal til Lillehammer å møte Tove på Spinnvilt så jeg kommer igang med spinning "igjen"(kan ikke akkurat si jeg har kommet igang før heller)..
Mulig det blir noe sømgreier her på Nesodden..Vi får se..
Fint bilde som bidrag!
Kos dag&Klem Randi

organic-lizzi sa...

...og har "en million"strikkeprosjekter som ligger i poser..
Fysj...jeg er ganske håpløs...
klem igjen:-)

Helene sa...

Kjempefin LO, og superkult bilde!! (Har du behandlet det noe i Photoshop? Hva har du i så fall gjort?)

Jeg har, som deg, hengt meg med på "Årets designer", og det er den eneste utfordringen - enn sålenge i hvert fall. Ellers har vi planer om å pusse opp kontoret her hjemme, og det er egentlig mer enn utfordring nok for en god stund fremover ;)

Tea sa...

Helene: Takk takk! :) Jeg har bare behandlet det som jeg pleier i Photoshop - justert fargebalansen litt, fikset litt på curves og litt på fargemetningen. :) Og croppet det litt da...

HH sa...

Fint og stilig bilde! Enig i at interiørblader løfter tilværelsen flere hakk, tror jeg bruker ganske manger penger på slike blader i løpet av et år. Men i dag har det da sannelig vært vårlig her. Og det før vi når midten av januar! Ja, jeg vet at det ikke varer, men jeg nyter de dagene vi får:)
klem!

daria sa...

det hørdes veldig gøy ut med slike utfordringer,kos deg masse!!!!

Merete sa...

Jeg har en liten award til deg igjen, Tea :) Bare fordi bloggen din virkelig er trivelig:)

Aakre sa...

Hei hei Tea :)

Så flink kjæresten din er da :)

Jeg er også med på ÅD i år (igjen) - jeg skal vel klare å henge på i år også synes jeg. Den LOen med klammer var sååå super - synes nok den var litt Tea-ish ;) har noe med bildet å gjøre kanskje... digger i hvert fall scrappestilen din, og den type bilder du scrapper - stilig! :)

Klassikere leser jeg ikke for tida, så jeg er nok ikke så flink som du, for jeg leser B-litteratur på høyt nivå - hehe. Er på bok 45 av 47 i Sagaen om Isfolket. Har lest den en gang før, men det er lenge siden. Så nå er jeg på jakt etter Heksemesteren.

Ha en fortsatt fin helg!
Klem fra Line :)