torsdag 7. mai 2009

Regnværsdager = strikkedager ~~ Rainy days = days made for knitting


Etter en herlig sommerlig uke har vi hatt litt regn her på Østlandet, og jeg nyter dem. :) Jeg eeeelsker våren, sola og småsko, men jeg elsker også lukten av regn, de rosa støvlene mine og dager som bare går med til å kose seg inne! Jeg lurer på om jeg innerst inne er ei inne-jente... I kveld er det tid for strikkekafé, og jeg gleder meg til å strikke, skravle, og, ikke minst, til gåturen for å komme dit (krysser fingrene for at det regner da også)!! :)

We've had a week or two with the best spring-weather imaginable now, but today is a grey and rainy day... and I'm loving it! :) Jeg looooove spring, sunny weather and summershoes, but I also love the smell of rain, my pink rain boots and days that are spent crafting and relaxing at home! I'm starting to think I'm really an indoor kind of person... We're having a sticth'n'bitch tonight, and I'm soooo looking forward to knitting, chatting, and, of course, the walk to get there (fingers crossed that it's still raining in a few hours)!! :)

Litt torsdagsinspirasjon helt til slutt - denne videoen er helt skjønn! Fargene, klærne og musikken er fantastisk!! Og er ikke de fuglene de søteste du har sett noen gang??

A little thursday-inspiration before I log off - this video is cuuuute! The colors, clothes and the music is awesome!! And aren't those birds the sweetest little things you've ever seen??




På nattbordet nå: Leste ferdig en tegneserieroman i går, Kreftfuria av Marisa Acocella Marchetto. Dette er en sann histore om Marisa som får en kreftdiagnose som 43-åring. Tegningene i boken er fantastiske, og historien er langt fra deprimerende samtidig som hun ikke legger noenting imellom når hun beskriver hvor slitsomt hun har hatt det. Denne anbefaler jeg ALLE å lese!!!

Ha en strålende torsdag - nyt været (uansett hvordan det er), dyrk det du elsker, og kos deg inne hvis det er det du har lyst til! :)

Have a suuuuper thursday - enjoy the weather (it doesn't matter if it's raining or sunny), do what you love, and stay inside if that's what you feel like!! :)

7 kommentarer:

Supernøtt sa...

Blanke ark med fargestifter tel, det er akkurat hva man trenger på en regnværsdag. Men heldigvis kom solen igjen, og jeg blir like glad hver gang - og strikker like godt i sol som i regn :-)

Gleder meg til tur på Hoels!

Tea Kristin sa...

Jeg tror jeg må utforske litt bedre sommergarntyper i år - lin f.eks. :) Jaaa - Hoels blir bra!! Jeg vil ha masse urter!

Dans på roser... sa...

Hei Tea! =)
Så hyggelig med besøk av deg i bloggen.

Har kikka litt, scrolla tilbake og lest. Du tar jo så skjønne bilder!
Helt herlig. Artige grytekluter i herlige farger. Det er grytekluter jeg holder på med, den haugen med ull i siste innlegg blir grytekluter. =) Morsomt.

Ja, det er en stund siden jeg sist var på strikkecafe. Det har vært så mye. Har ikke hatt overskudd til alt jeg gjerne har lyst til. Sånn er det jo innimellom. Jeg kommer sterkere tilbake. Og dukker opp på strikkecafe igjen.=)

Kos deg i regnværet! ...Akkurat nå ser det ut som det klarner opp og blir fint i morgen.

Klem, Kathrin.

tovetyll sa...

åå skulle ønske jeg kunne være med dere på strikketreff! men jeg kommer sterkere tilbake!
er helt enig i at sommerregn er fantastisk, det lukter så godt ute, og det er ikke kaldt, og så lenge det er fine gummistøvler, så er det bare velstand!!
kos deg masse i dag* klem*

hh sa...

Regnværsdager sånn innimellom gjør ingenting. Da er det også veldig koselig å jobbe. Men periodene med regn bør ikke vare for lenge nå på våren og sommeren!!

Bendichte sa...

Hei Tea!

Tusen takk for flott treff - det gir mening med hverdagen - det å treffes og skravle og scrappe litt sammen!
Var innom biblioteket på Elverum og sa at nå må de blåse ut lesende i lesesalen for nå blir det snart invasjon av scrappere og strikkere!
Og du de har fått sååå flott ny disk - lækker!
Klem fra B.

litenIda sa...

Nå er det lenge siden jeg har vært innom deg!
Jeg synes også at det er godt med regnværsdager innomellom! Da lukter det så deilig! Bare det ikke blir for mye regn..! :)
Takk for boktips! Planlegger ferielektyren min for tiden, så blir glad for å høre om bøker som bør leses!