lørdag 27. august 2011

♥ Hverdag ♥

Jeg elsker hverdagen (her representert ved en kopp med havregrøt). Forstå meg rett - det er superdeilig med ferie - men det er noe med å finne tilbake til rutinene sine som gjør at pulsen senker seg litt for min del. Jeg er like sliten som alle andre småbarnsmødre og jeg klager sikkert mer enn nok til min kjære kunstnermann om det (og det er FØR jeg har begynt å jobbe igjen - lurer på hvordan det blir etterpå ;P ), men jeg vet med meg selv at jeg er flink til å sette pris på de små tingene vi gjør hver eneste dag. Som å leke i sandkassa. Eller ta med lillemor på butikken og handle (hun liker så godt å sitte i setet i handlekurven og titte på alt og alle). Eller å drikke en tekopp og lese avisen. I tillegg prøver jeg å innføre nye rutiner som den lille familien vår kan glede seg over i hverdagen. Denne høsten gleder vi oss til å bli med i Barnas turlag og delta på familiedager og -turer i nærmiljøet vårt.

Lillemor var kartleser på tur

Forrige helg deltok vi på Finn fram-dagen! Vi bilte ut til ei koie nærheten, ble med på natursti/o-løype med Eline i bæremeisen, og kunne innkassere en turgaffel/kniv/skje i premie. Vi voksne koste oss med varm te fra termos, mens Eline fikk deilig havregrøt med eple og kanel fra termokopp. Eline så mange fine hunder og hvinte like fornøyd hver gang en av dem gikk forbi oss. Vi snakket med koselige mennesker, og følte oss riktig så norske og friske der vi satt ute i naturen. ;) Alle var i det hele tatt enige om at vi hadde hatt en fin dag!

Nå skal jeg kose meg med å feste tråder i en (stripete) ullbukse jeg har strikket (gruff - det er INGEN i hele verden som koser seg med det, det er jeg sikker på). Men den blir fin da. Og stor. Kanskje den passer neste år. ;)

2 kommentarer:

Scrappelise sa...

Hei, hei Tea! Det er så hyggelig å lese bloggen din, du skriver sånn koselig og "nært". Og så de fine bildene av litjpia da, hun er så grom! Nå må dere ha en riktig fin uke!

Lykkelinn sa...

Helg er fint, men det er jo hverdagene som er selve livet! Jeg liker sånne enkle hverdagrutiner, brette klær, gjøre klart på kjøkkenet, skifte på senga, strikketid i sofakroken. Jeg elsker hverdagsliv! For all del, jeg er også noen ganger sliten og lei av rutiner at jeg nesten spyr, men det er likevel noe fint med det!