torsdag 25. august 2011

Jeg elsker høsten - i år også!

Lenge siden sist. Jeg har bare syntes det har vært litt vanskelig å blogge etter 22. juli. Helt til nå.

For nå er høsten her. Hverdagen senker seg så smått over oss - jeg har fortsatt permisjon i noen uker til, men vi er da på vei inn i noen rutiner igjen i vår koselige babyboble. Strikketøyet er stort sett trygt plassert i fanget hver eneste kveld - barnet må jo utstyres med gode ullplagg til barnehagestart må vite! Vi lengter ut i skogen, og har tilogmed blitt de stolte eiere av en bæremeis som vi planlegger å bruke flittig. Åkrene bølger så høstlig gult, og der i åkerkanten, på en sommervarm sensommerdag, plasserte vi vår lille skjønnhet og hadde en liten photoshoot. Det er kunstnermannen som har stått bak kameraet denne gangen.

Ha en fabelaktig sensommer/tidlig høstdag!

2 kommentarer:

Lykkelinn sa...

Åh helledussen så nydelig!!! Hvis min E kan bli halvparten så søt som sin navnesøster, så er mamman fornøyd! :)

Jeg elsker også høsten, gleder meg til crispy septemberdager med strålende solskinn og begynnende høstfarger overalt. Det er de aller beste dagene! I år har jeg jo heldigvis muligheten til å gå lange turer i den friske høstluften også, her skal det trilles!

Hos meg er det også strikking her kveld, jentene våre er ofte i seng allerede i havåtte-tiden, og det er SÅÅ deilig å ha litt kveld og voksentid! Jeg lager julegaver, men listen over ting jeg vil strikke til snuppene volser for hver dag, så jeg må nok lage litt tll dem også snart. Kos deg med barnehagestrikken, gleder meg til det er min tur!

Jacta est alia sa...

Hei
Høsten eller sensdommeren er bare så fine tider-spesielt når det er varmt, sol og med litt høstlig antydning!

Bølgende gule åkre er så nydelig å se på. Det er noe av det fineste som finnes. Bildet av Eline i innlegget er kjempefint:-D.

Kos deg videre nå i høst Tea!