søndag 11. september 2011

Stripete resteprosjekt

Stash buster jacket

Noen ganger må man bare åpne døra til garnskapet og innse at man KAN IKKE kjøpe mer garn akkurat nå. Først må man bruke opp noe av det man har.... Så da fant jeg fram noen deilige nøster med Sandnes mini alpakka og Nøstebarn-boka, og satte i gang med en stripete genser. I skrivende stund er bolen ferdig, og jeg har satt i gang med armene. Det er alltid litt spennende å strikke av restegarn, for man finner jo alltid ut at man har for lite av en farge underveis. Så også denne gangen, så jeg må finne på noe lurt for bærestykket. Kanskje strikke mye bredere striper og rillestrikk for å skille skikkelig fra bolen?? Vi får se. :)

Det føles veldig fornuftig å bruke av garnlageret. Nesten så man må unne seg en belønning etter endt prosjekt. Et par-tre nøster med den deilige, tykke, rustoransje alpakkaen jeg så her om dagen hadde passet bra. *hehe*

5 kommentarer:

Magiske pinnar sa...

Fine fargar!

Kjenner altfor godt til problemet med overfylte garnskap, men eg er ikkje så flink til å gjera noko med det, dessverre.

Monstermønster sa...

Hoho, jeg har en tendens til å unne meg en nå-har-jeg-vært-flink-gave FØR jeg har fått brukt restegarnet. Ahem...

flotte farger sammen!

Janne Krog Sand sa...

å jaaa, jeg kjenner meg så godt igjen... Hadde garn kjøpestopp i 2 mnd i sommer, men har jammen tatt det igjen i det siste. Men flott å sitte inne i høstværet nå og strikke! :) Ser ut som det blir en fin jakke!

Lykkelinn sa...

Ha ha, det høres så uendelig kjent ut! Her vokser garnlageret litt for fort, g de små babyprosjektene er ikke egnet til annet enn mikroskopiske innhogg... Men nå har jeg som mål å redusere litt på det mens jeg er i permisjon, for det finnes jo masse flott garn der, jeg bare glemmer bort at det finnes når det ligger nederst i esker og poser...

Denne restegansgenseren ser i hvert fall ut til å bli knakende fin!

Og du? Lille E vet du jo hva heter, mens lille H har et navn som er ganske uvanlig i Norge. Hun er kalt opp etter mannens farmor, og deler navn med bare ca 40 andre norske damer. Det er egentlig et tysk navn, bytter du ut S-en i Selma med en H så har du det! ;)

... Det er ikke hemmelig hva hun heter, jeg vil bare ikke at det skal være søkbart i Google når hun vokser opp. Siden det er et såpass uvanlig navn, ville bloggen og alt om henne vært det første man fikk opp hvis jeg brukte hele navnet. Men nå vet du det, i hvert fall! Spent på hva som er deresH-navn!

Siri @ Strikk og tøys sa...

He he, kjenner meg igjen her. Duverden så kjekt det er å kjøpe nytt garn, men så er det denne litt dårlige samvittigheten for man VET jo at det er nok å ta av hjemme :-)
Striper er kjekt å strikke, flotte farger!