mandag 10. oktober 2011

Et lite pledd til ei lita frøken

Warm colors - warm blanket

Jeg har et forsett om å bruke opp mest mulig av det (vanvittig) store garnlaget mitt før jeg får kjøpe noe særlig nytt garn. Og det å ikke få handle nytt garn er et meget godt insentiv. Så da plukket jeg fram diverse alpakkanøster fra Drops - i deilige høstfarger - og strikker et lite pledd. Oppskriften har jeg funnet her. I skrivende stund har jeg kun igjen å felle av og å feste tråder, så du skal ikke se bort ifra at pleddet gjør en liten opptreden her inne en dag med det første.

Pleddet er veldig lite, så jeg tror nok min lille frøken like gjerne kan bruke det til å varme beina til favorittkaninen, som til å ha over seg selv. Men det er greit. Kaniner må holde varmen de også!

Det gikk med en del garn til dette prosjektet. Kan jeg få lov til å kjøpe litt nytt da?? Plis...

8 kommentarer:

lena sa...

Jaaaaa, du får lov til å kjøpe mer garn - hehe. Så deilige høstfarger!!! Og Drops sitt alpaca er jo bare deilig....sukk...De nøstene jeg har, har jeg nesten ikke råd til å bruke - men det er jo bare tull, ingen som ser de da:)! Ha en super dag!

Lykkelinn sa...

Du får lov av meg! Med mye garn oppbrukt er det jo lov å fylle på med mer, dessuten skader det ikkeå ha plenty med garn å strikke av når vi blir pensjonister! ;) gleder meg til å se pleddet!

Rigmor sa...

flotte farger!! Flink som bruker av lageret :) ha en fin uke!

Nora sa...

Hihi du shoppet jo litt idag :) Spent på om jeg klarer å strikke sånn hals jeg..^^ Må finne ut av det der med rett og vrang.

Tea Kristin sa...

Okei - da hører jeg på dere og handler mer. (Rettelse - da skal jeg ikke ha dårlig samvittighet for å ha kjøpt mer garn i dag. :P )

Nora: Dette får du til!!!

Hege sa...

Helige farger! Regner med du allerede har kjøpt deg garn ;)

lirosa sa...

Så fin blogg du har, -her vil jeg gjerne komme på besøk igjen. Ha en flott strikkekveld:-)

strikkelisa sa...

Så deilige farger!
Og du er flink som klarer å bruke fra lageret. :)