torsdag 6. oktober 2011

Varm og god

Wearing mommy's scarf
Jeg strikker mye, og det er langt fra alt jeg blogger. Ikke fordi jeg ikke blir fornøyd, men fordi jeg tar det i bruk så fort at det ikke er tilgjengelig for fotoshoots når jeg kommer på det. Men NÅ - nå fikk jeg tatt bilde av to prosjekter som jeg ble ferdig med for over halvannet år siden! Jakken strikket jeg mens lillemor koste seg i magen, og den har passet lenge nå. Det er bra, for jeg er skikkelig fornøyd med den! Oppskriften er fra Vintage baby knits (utrolig fin bok forresten), og hvilket garn det er husker jeg faktisk ikke lenger.

Den vide halsen strikket jeg til meg selv etter egen oppskrift (rillestrikk rundt og rundt til nøstet tok slutt - avansert...) og med et nyyyydelig garn som ei god venninne har spunnet selv. Det var et stort og deilig nøste som jeg bare hadde liggende til pynt lenge. Det var liksom for fint til å brukes. Men til slutt turte jeg å sette pinnene i det, og sannelig ble jeg ikke skikkelig fornøyd med den deilige, varmende halsen jeg endte opp med. Det virker som om lillemor liker den også!

Kos deg i høstværet - det er på tide å ta frem ulltøyet nå! Deilig!

5 kommentarer:

Monstermønster sa...

Deilige farger sammen! Hjemmespunnet garn er vanskelig å bruke synes jeg, men en hals var virkelig en god ide.

Jacta est alia sa...

Så nydeige farger! Passer bra nå på høsten!

strikkelisa sa...

Nyyydelig jakke du har laget til den store frøkna di!

dryss - madam Torvestad sa...

Herlig jente! Herlig strikk! Og herlige bilder!

Mye inspirasjon her! Og jeg gleder meg til å se greina med lysslynge på - hørtes fint og stemningsfullt ut! :-)

Ha en fin kveld!

tantemaraj sa...

Så kjekt å se jakke fra denne boka!! Den står ubrukt i bokhylla foreløpig... men må nok hente den frem igjen nå:-) Nydelig farge du hadde strikka den i!