onsdag 11. mars 2009

Potholder love!Nå som snøen smelter, sola titter frem, og man kan ha gleden av å bli vekket av fuglekvitter på morgenen får man fornemmelsen av at våren er på vei. Ja, jeg vet at jeg kan vente meg ihvertfall en måned til med snø og kulde, men jeg velger å ikke tenke så masse på det. ;) I vårens ånd har jeg iallefall kjøpt inn bomullsgarn i skikkelig vårlige, sterke farger, og har heklet noen grytekluter. Gryteklutene er ganske gammeldagse i designet, og jeg har kost meg skikkelig med å hekle dem!!

The snow is melting, the sun is out, birds sing in the mornings - I'm really feeling like spring is around the corner. Living in Norway, I now that I still have a few weeks of snow ahead of me, but I choose not to reflect to much on that. ;) Anyway - in the spirit of spring I bought some skeins of brighly colored cotton, and crocheted a few potholders. They're quite old-fashioned design-wise, and I've really enjoyed crocheting them!!!

På nattbordet nå: Jeg har gitt opp Siderhusreglene for en stund - jeg klarer bare ikke å komme meg gjennom den. Den er godt skrevet og veldig interessant, men tematisk sett er den ikke helt førstevalget nå. Kanskje jeg plukker den opp igjen ved en senere anledning???

Den siste uken har jeg i stedet hevet meg over Tori Spellings selvbiografi Stori telling. Du tenker kanskje "Tori Spelling - hva kan hun ha å fortelle om??", og det skal jeg fortelle deg! Hun har hatt en noe spesiell (årets underdrivelse) oppvekst, og uten å røpe for mye kan jeg si at hun skriver mye om forholdet til foreldrene sine, kjrælighetshistorier, opplevelsen av å bli mor og selvfølgelig om karrieren. MEN - det som virkelig gjorde at jeg elsker denne boken (for det gjør jeg) er at den er skrevet med en solid dose selvironi og humor! Jeg har fuldt med på realityserien hennes som går på FEM, og har fått inntrykk av henne som en utrolig morsom og sprudlende person, og "stemmen" i boka er i aller høyeste grad den samme som vi ser i serien. Jeg storkoste meg med å lese denne, og gleder meg til å lese neste bok som kommer utpå våren en gang!! Anbefales. :)

Akkurat nå leser jeg Brick lane av Monica Ali. Boka handler om 18-årige Nazneen som reiser fra Bangladesh til London, for å gifte seg med en mye eldre mann. Jeg har ikke kommet særlig langt i den enda, men den virker veldig fin!

Jeg ønsker deg en fargerik og inspirerende dag og uke - kos deg med vårlige aktiviteter!!

6 kommentarer:

Gine sa...

Så godt at våren endelig titter frem...det er så herlig etter en lang vinter..så flotte grytekluter du hekler...flotte friske farger
Ha en super dag =)

Merete sa...

Herlige grytekluter, Tea:)

Har akkurat lest ut (vel, det var fort gjort...) "Gutten med den stripete pyjamasen" - kan anbefales om du ikke har lest den. Det er en barnebok egentlig - og en utrolig sterk en. Og siden det er lagd film av boka, så tenke jeg at det var lurt å lese boka først. Og jeg er virkelig glaf jeg gjorde det.

Ha ei fortsatt flott uke og en fin helg - så scrappes vi på tirsdag :):)

Hege sa...

Stilige grytekluter!

HH sa...

Når jeg ser på alle dine flotte prosjekter, så blir jeg grønn av misunnelse: skulle så gjerne hatt bittelitt av dine kreative evner..
Overraskende boktips denne gangen, det liker vi! Jeg har lest "Brick Lane" og likte den veldig godt, så det blir spennende å høre hva du syns.. :) stor klem :)

Supernøtt sa...

Så herlige farger, man blir bare positiv av å se på slike skjønne fargekombinasjoner :-D

maaria sa...

Aren't these suuuuper cute!!
So happy to have found here to your blog!

♥ maaria