mandag 23. mars 2009

NM i Cheerleading

Denne helga har vært super! :) Jeg og Helene har vært på husmorferie i Lillestrøm *fnis* - MASSE shopping (først scrappemesse og så kles- og IKEA-shopping), og en herlig avslappende dag på hotell! :) Jeg koste meg masse! På søndag tok jeg meg en tur til venninne M i Oslo, og vi bestemte oss raskt for at vi ville ta oss en tur og kikke på NM i Cheerleading i Lillestrøm. Ingen av oss har egentlig vært borti denne sportsgrenen før så vi visste ikke hva vi gikk til. Det var MORO - stemningen i Skedsmohallen var på topp, og cheerleaderne var fantastisk flinke! :D Jeg filmet litt med mobilen:

This weekend has been great! :) I've been on a "mini-vacation" with Helene - LOTS of shopping, and a wonderfully relaxing hotelstay! :) I had so much fun!! On Sunday me and my friend M went to the Norwegian championships in Cheerleading. Cheerleading is a fairly new sport in Norway, and we'd never seen it live before, so we had no idea what it would be like. It was FUN - the cheerleaders were amazing and the crowds were going crazy! *yay* Here's some videos I shot with my phone:7 kommentarer:

Merete sa...

Hørtes ut som ei hyggelig helg, ja :)

Leste i HA at det var med et lokalt lag i NM...

HH sa...

Ja, hva er det ikke Lillestrøm og omegn har å by på? (knis..)
Jeg glemte helt å svare på eposten hvorvidt det var loppis eller ei, men jeg tror det er litt tidlig, og det hørtes ut som dere hadde nok å gjøre allikevel..!

Helene sa...

Takk for ei kjempekoselig helg, Tea! :D


Gooooooo ViQueens! ;D

tovetyll sa...

yey kult!! cheerleading er jo ganske fancy, men ikke så bra som scrappemesse hi hi;) superkoselig å treffes på scraporama, ikke så lenge til treff nå:):):)

Bente sa...

Så gøy med cheerleading da! Selv har jeg bare sett det på film hehe Tenker dere koste dere på scrappemessa også ja! Heldiggriser :D God helg!

Har du sett at Merete har blogcandy? http://alltidklartildropp.blogspot.com :)

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg