mandag 23. mars 2009

NM i Cheerleading

Denne helga har vært super! :) Jeg og Helene har vært på husmorferie i Lillestrøm *fnis* - MASSE shopping (først scrappemesse og så kles- og IKEA-shopping), og en herlig avslappende dag på hotell! :) Jeg koste meg masse! På søndag tok jeg meg en tur til venninne M i Oslo, og vi bestemte oss raskt for at vi ville ta oss en tur og kikke på NM i Cheerleading i Lillestrøm. Ingen av oss har egentlig vært borti denne sportsgrenen før så vi visste ikke hva vi gikk til. Det var MORO - stemningen i Skedsmohallen var på topp, og cheerleaderne var fantastisk flinke! :D Jeg filmet litt med mobilen:

This weekend has been great! :) I've been on a "mini-vacation" with Helene - LOTS of shopping, and a wonderfully relaxing hotelstay! :) I had so much fun!! On Sunday me and my friend M went to the Norwegian championships in Cheerleading. Cheerleading is a fairly new sport in Norway, and we'd never seen it live before, so we had no idea what it would be like. It was FUN - the cheerleaders were amazing and the crowds were going crazy! *yay* Here's some videos I shot with my phone:



6 kommentarer:

Merete sa...

Hørtes ut som ei hyggelig helg, ja :)

Leste i HA at det var med et lokalt lag i NM...

hh sa...

Ja, hva er det ikke Lillestrøm og omegn har å by på? (knis..)
Jeg glemte helt å svare på eposten hvorvidt det var loppis eller ei, men jeg tror det er litt tidlig, og det hørtes ut som dere hadde nok å gjøre allikevel..!

Helene sa...

Takk for ei kjempekoselig helg, Tea! :D


Gooooooo ViQueens! ;D

tovetyll sa...

yey kult!! cheerleading er jo ganske fancy, men ikke så bra som scrappemesse hi hi;) superkoselig å treffes på scraporama, ikke så lenge til treff nå:):):)

Bruden sa...

Så gøy med cheerleading da! Selv har jeg bare sett det på film hehe Tenker dere koste dere på scrappemessa også ja! Heldiggriser :D God helg!

Har du sett at Merete har blogcandy? http://alltidklartildropp.blogspot.com :)

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg