mandag 30. mars 2009

I love spring!Jeg liker egentlig alle sesonger, men våren føles liksom som en begynnelse på noe nytt og spennende! Alle mine kreative idéer og evner klør etter å bli brukt, og det er plutselig bittelitt enklere å komme seg opp om morgenen! *herlig* En annen ting som inspirerer i hverdagen er å få awards, så tuuuusen takk til Sosa og Merete for den hyggelige oppmerksomheten! :)

Actually, I love all seasons in some way, but spring really feels like the start of something new and exciting! All my creative ideas and abilities are itching to be used, and all of a sudden it's just a bit easier to get out of bed in the mornings! *love it*

Ting jeg gleder meg til denne våren:
- Påske!
- Londontur med min kjære
- Scrappetreff med kreative jinter
- Mange timer med en god bok i solveggen (forhåpentligvis)
- Sykkelturer
- 17. mai - like morsomt hvert år!
- Planlegge årets kjøkkenhage

Things I look forward to this spring:
- Easter!
- Trip to London with lovely boyfriend
- Crop with creative girls
- Many, many hours reading good books in the sun (hopefully)
- Bike rides
- 17th of May (Norway's National Day)
- Plan this years vegetable plot

Løp ut i solskinnet og nyt dagen!

7 kommentarer:

Ladybastard sa...

thank u so much! ^_^

Scrappelise sa...

Er så enig med deg, vår er herlig! Og det søte krokusbildet er rett og slett herlig det også! Håper du får det kjempefint utover nå Tea! :)

HH sa...

Fiine bilder. Som alltid. Høres ut som om du har noen hyggelige planer framover. Det er deilig med vår! I år har jeg bestemt meg for å nyte alt som er av lys. Det betyr bl.a ut hver ettermiddag dersom været er sånn noenlunde. Så får husrot være husrot! :)

tovetyll sa...

ååå jaaa!!! jeg elsker også våren, det er så godt med grønt og mykt og gult og varmt...sukk** bildene dine er fantastiske, jeg føler det samme som deg, våren er starten på noe nytt, og kreativiteten er på topp!!
ha en suuuper helg!! klem**

Koselig koselig sa...

Jeg elsker også spring!! og jeg var i London for knappe to uker siden, så bare gled deg!! MASSE :)
og god påske også!

Klem

ziarah sa...

Du er heldig som bor sør i landet... her er Påske synonymt med vinter og ski, og "våren" viser til den slapsete perioden når det er vått og surt overalt, speilholke og strømmer av sølevann, grå sneslush og hensynsløse bilister, kaldt og varmt om hverandre akkurat nok til at det rekker å fryse til is og legge seg et tynt lag snø over... En relativt ubehagelig årstid...

Koselig koselig sa...

Jeg nyter hver en dag ! :) Og i dag har jeg vært på loppis. MORO!

:) Kos deg i London - håper du viser fram litt bilder og sånn da. Vi var i London i mars, 23- det var så herlig! I love London.
Skal du på show? Vi var på Queen musikalen, den var råbra!