søndag 1. august 2010

Tøybleier kanskje?


Her har ferien krøpet inn over oss og PCen har dessverre fått lite oppmerksomhet de siste ukene. Det samme kan ikke sies om strikkepinner og babyplaner. :) Etter å ha lest litt om det og fått høre erfaringer fra mødre som har prøvd begge deler, har vi tenkt litt på om vi skal bruke tøy- eller engangsbleier til babyen vår. Jeg ser fordeler og bakdeler med begge deler, men en av fordelene med tøybleier er nå ihvertfall at det finnes så mange fine bleiebukser man kan strikke.

Konklusjonen vår når det kommer til bleiene er foreløpig at vi skal prøve begge deler og se hva vi og babyen trives best med. Og da må man jo ha noen bleiebukser i ull å ha utenpå tøybleiene! Som sagt så strikket, og over ser dere resultatet - 2 stk Curly Purly bleiebukser i størrelse newborn. De er såååå små, men veldig stretchy og behagelig myke. :) Nå må jeg bare bestille meg ullkur slik at de myke buksene kan bli lanolinisert og dermed fukttette.

Har du erfaring med tøybleier???

4 kommentarer:

Tussa sa...

Har brukt tøybleier på 3 barn.Anbefales:)

Marit sa...

Så fine de bleiebuksene var! Gleder meg til å høre om hva du liker best. Jeg brukte bare engangsbleier med jentene. :)

Jeg har en utfordring til deg i bloggen min (dagens innlegg), hvis du vil kikke på den. Klem! :)

Anne sa...

Vi har brukt litt begge deler til våre to og som du sier så har begge sine ulemper og fordeler. Man slipper unna en stor mengde søppel med tøybleier og det er slett ikke så mye ekstra jobb med vaskinga (man vasker stort sett klær ganske ofte med små barn uansett).Det jeg synes var litt ekstra arbeid var at man må skifte litt oftere og spesielt om man er ute noe sted. Lykke til !

Bente sa...

Så flotte de er! Jeg har ingen erfaring med tøybleier, men gleder meg til å høre om dine erfaringer etter hvert! :D