torsdag 9. september 2010

Herlige september - skogstur og høstfarget garn


De siste månedene har jeg strikket bunke på bunke med smått babytøy - dette lille nurket skal ikke fryse i vinter! Her er siste tilskudd til bunken - bestefargenser fra boka "Strikk til Nøstebarn". Jeg har strikket den i Du store Alpakkas tynne alpakka, og den er i str 6 mnd. Jeg kjøpte garnet for lenge siden, og fant endelig et prosjekt det passet perfekt til. Både jeg og kunstnermannen elsker disse herlige høstfargene! Genseren ligger forøvrig på et sengesett jeg har sydd til småtten - resirkulert av et gammelt, men lite brukt sengesett jeg har tusket til meg fra mamma sitt sengetøyskap. Jeg og mamma var ikke like enige om hvor kult mønsteret på stoffet var, men jeg synes ihvertfall at det er veldig retrokult! Det hjelper å ikke ha gjennomlevd 70- og deler av 80-tallet selv. ;)September har så langt vært helt fantastisk - både været og formen har vært supre! I forrige uke gikk vi oss en tur i skogen med hvert vårt kamera, og min kjære tok noen bilder av meg og magen. Jeg føler meg ikke så stor når jeg ser meg i speilet hjemme, men når jeg ser meg selv på bilder eller får et glimt av magen når jeg går forbi et butikkvindu hender det seg jeg får et minisjokk. Jeg er visst høygravid. :O

Jeg har gått ut i permisjon nå, og prøver å finne en fin balanse mellom å gjøre alt jeg har lyst til å gjøre før babyen kommer og å slappe av. Strikkepinnene går ihvertfall varme, og symaskinen får også kjørt seg. Så deilig å ha noen å lage herligheter til!

Her er det overskyet i dag - perfekt vær for en kveld i sofakroken. Viktige ingredienser: strikketøy, champagnebrus (graviddille), og Big bang Theory på TV. :)

10 kommentarer:

Lykkelinn sa...

Åh, hvor skal jeg begynne å kommentere... Genseren først: Fantastisk flott, og DE herlige fargene! Tipper nurket kommer til å bli supersøt i den genseren der, og den så veldig myk og god ut. Vi krever å få se bilde med genseren på!

Og så enda viktigere: SÅ UTROLIG FLOTT du er! Ja, du ser høygravid ut, men veldigveldig fin også. Nydelige bilder som Mannen din har tatt, de tenker jeg at det blir morsomt å ha som minner om denne tiden. Høres ut som du nyter dagene, jeg har hørt fra mer erfarne babyvenninner av man skal passe på å sove mye, kose seg masse og BARE gjøre ting man har lyst til. Nyttige ting kan du gjøre seinere!

Cathrine sa...

Fin genser og fiin mage! :) Idylliske bilder... Sennepsgul periode nå?

Daria sa...

så fin du er:)og fargene er super fine,kos deg så masse den siste tiden:)

tovetyll sa...

jeg er bare helt enig med alle de andre, du ser fantastisk glad og frisk ut, så nydelige bilder, og så nydelig genser sukk** fargene er helt utrolige, og sengetøyet=ultrakult! jeg er sikker på små babyer blir lykkeligere av å sove i 70-tallssengetøy, tror ikke du?? ha en super siste innspurt, klem**

Cathrine sa...

Og husk å kos deg med magen den tiden som er igjen! Plutselig er den borte.. :) god helg!

Grommis sa...

Så fin mage og sååå fin genser!

Og Tea jeg vil se bilder av barnerom og malte møbler!!

KOS deg i ventetida, og KOS deg enda mer når hun er her! Jeg er spent på navn!!

KLEM fra meg:)

Monstermønster sa...

Lykke til med siste innspurt som går fort eller sent, alt etter hvem du spør.

Spennende tid i møte!

Frihet-Natalie sa...

Hei
Hvilken flott genser og nydelig mage!!
Å dette var en fin blogg, legger meg til som følger.

Nyt den siste tiden og gled deg!!

Strikk og tøys sa...

Hei! Så deilige, herlige farger! Første gang jeg besøker bloggen din, og jeg kommer tilbake. Har lagt meg til som følger :-)

Ønsker deg en riktig god helg!

Julie sa...

Du er fantastisk flott!!!