onsdag 1. september 2010

Nøstebarnteppe


Jada - jeg har også strikket det obligatoriske Nøstebarnteppet! Den fine blåfargen er det Kunstnermannen som har valgt ut, og den oransje kanten er heklet i Drops Alpaca og er mitt fargebidrag. Jeg ble rett og slett veldig fornøyd med resultatet - veldig sterke og fine farger, samtidig som jeg føler at det er forholdsvis nøytralt og passer til litt av hvert. :) Og nå skjønner jeg hvorfor alle skryter av dette teppet - det ble kjempelett, luftig og elastisk - og mye større enn jeg så for meg når jeg begynte å strikke. *liiiker*

6 kommentarer:

Daria sa...

såååå fine farger:)kjempefin,tror nesten jeg må låne med meg disse fargene:)

Lykkelinn sa...

Nyyyydelige farger sammen! Jeg har laget et tosifret antall Nøstebarntepper i min karriere - alle venninnene har fått til sine småttiser. Og det er en stor hit hos de fleste, nettopp fordi det er så luftig og lett, samtidig som det isolerer mye. Din versjon var knallfin!! Og så gøy med en farge fra dere hver, akkurat som babyen blir!

Supernøtt sa...

Fargene ble flotte! Bruker mitt (ikke fullt så spennende hvite) på andre barnet nå, Det er superanvendelig og mitt er lagd i ull som tåler en runde i vaskemaskinen :-)

Moan sa...

Så deilig!
Ikke lenge igjen, nå... :-)

Cathrine sa...

Veldig fint! Nå kan babyen bare komme :)

Beate sa...

Åå, så lekkert!!! Nydelige farger, og den kanten heva teppet flere hakk!