fredag 24. september 2010

Jeg elsker høsten!


Om det er lav høstsol og frisk luft, eller regntunge skyer og rå luft som preger dagene kan jeg ikke annet enn å elske høsten. Det er himmelsk deilig med kjølige kvelder og netter, fantastiske farger på trærne, varme drikker, fyr i peisen, og, ikke minst, ikke det spor dårlig samvittighet for å kose seg i sofakroken. *sukk* Og er dere ikke enige i at høstkolleksjonene i klesbutikkene er de absolutt fineste? Bare mini kommer ut til oss og magen krymper til noenlunde normal størrelse skal jeg nok en gang ikle meg tykke strømpebukser, og kanskje spandere på meg selv en fin kjole fra NoaNoa. Sånn for å feire at man har blitt mamma liksom. ;)


Dette håper jeg forøvrig at blir høstens og vinterens favoritter for lille mini - deilige ribbestrikkede ullbukser som ifølge oppskriften skal passe fra 0-1 år. Oppskriften er fra Nøstebarn og jeg har brukt diverse garn i babyulltykkelse på pinne 2,5. Andre strikkende mødre har røpet for meg at dette er favorittbukser, at det er plagg som passer lenge og som blir brukt så mye at de blir utslitt. Sounds good to me - det er akkurat sånne ting jeg har lyst til å lage til baby! Både fornuftig og fint. :)

Nei, nå skal jeg fyre i ovnen, plukke opp heklenålen, og kikke ut på høstregnet. *myyys*

6 kommentarer:

Daria sa...

vi har tre av di vi å og de er rett og slett bare å elske,kjempegod er de:)

Moan sa...

Et must!
Fine er de. Nyt de siste dagene... Ikke lenge før det blir deilig hektisk :-)

Siren sa...

Jeg er så enig så enig! Høsten er bare beste årstiden. Lufta er bare helt skjønn, og ikke minst fargene. Jeg gleder meg alltid til å kle på meg høstklær:) Og buksene er bare helt skjønne! Har ikke strikket sånne enda, det ser ut som om det tar utrolig lang tid!?! Men det er vel kanskje verdt det:) Feir at du er blitt mamma du! Det er vel fortjent etter 9 måneders svangerskap og fødsel:)

Supernøtt sa...

Buksene ble superfine! Og riktig flott bilde av deg :-)

Cathrine sa...

Veldig fine bukser, mye mulig jeg må strikke en sånn selv... Er også glad i høsten, og 27. september er en veldig fin dag å ha bursdag på kan du si til lille fjolset dersom hun må lokkes ut :)

Jeg skal straks ut og plukke blader å pynte bursdagsbordet med :)

Lykkelinn sa...

Høsten er min absolutte favoritt-tid, og du beskriver den godt! Nydelig bilde av deg, og jammen er den lille babyen heldig som skal få komme ut til den herlige garderoben der. Kanskje den til og med har kommet allerede, det er vel rett rundt hjørnet nå? Lykke til!!