søndag 28. november 2010

Adventskos

Årets adventsstake

I dag er det 1. søndag i advent, og det er offisielt starten på den koseligste tiden på året. Jeg og min kjære har ryddet og pyntet, det er masse levende lys i heimen, og en stjerne i hvert vindu i stua og kjøkkenet. Kos! Vesla og kjæresten har fått adventskalender begge to (riktignok får de bare pakke hver søndag i advent), men den lille jenta mi var særs uinteressert i sin pakke. Pussig i grunnen. ;) Hun fikk forøvrig en deilig kosedress hun kan nyte livet i nå i disse kjølige novemberdager. Jeg kjenner jeg gjerne skulle hatt en slik selv. ;)

Sååå spennende med pakke

3 kommentarer:

Grommis sa...

Aaaah, Eline er såå søt! Også så lik på mammaen sin da:) Tenker hun ble glad for adventsgaven sin jeg!

Merete sa...

Det er bare kos å lese bloggen, Tea - den lever opp til navnet sitt vettu:)
Søte lille Eline også da - ser ut som hu koser seg i sine fine ullplagg, og jeg er sikker på at hu en dag vil være litt mer opptatt av adventskalendere sin:)
Vesla her i huset ble helt stille da hu så alle pakkene som hang i trappeoppgangen i dag tidlig.

Ha en fin 1. desember, Tea:)

tovetyll sa...

ååå det er som Merete sier, bloggen din er så utrolig koselig!! for en skjønn liten klump Eline er** jeg er sikker på alt det hyggelige du gjør for henne og din kjære i advents- og juletida lagres inni henne på noe vis, selv om hun ikke husker det konkret, og tar med seg masse gode minner videre!!

ha det kjempefint hver eneste adventsdag! klem*