onsdag 24. november 2010

Her kommer vinter'n


Jeg har alltid hatt sansen for den tiden på året da bakken glitrer av rim, den første snøen daler stille ned, og gradestokken kryper nedover. Jeg er fortsatt glad i glitter på bakken - jeg fryder meg fortsatt over den første snøen - det er bare de kalde kalde minusgradene jeg ikke er like glad for i år. For jeg vil ut på trilletur med Eline! Aller helst hver dag og aller helst lange turer, og det kan jeg ikke når gradestokken kryper under -10 grader. Og det gjør den jo stadig vekk på vinterstid her på Hedemarken. Men men - været er det ikke noe å gjøre med, og da er det heller ingen vits i å klage. Så da skal jeg ikke gjøre det mer. ;)

I stedet skal jeg kose meg med å planlegge og drømme om Elines første jul. Tenke ut hvilke tradisjoner vi ønsker at hun skal vokse opp med. Planlegge hva hun skal få i sine første julegaver. Glede meg til den første julen som en fersk, liten familie! (Og jada - jeg er klar over at hun ikke kommer til å huske sin første jul, ei heller kose seg med å pakke opp gaver, men det har jeg ikke tenkt å bry meg om. Så det så!)

Jeg håper dere koser dere like mye som meg med å planlegge og glede dere til advent og jul! :)

3 kommentarer:

Lene sa...

Så nydelig Eline er!!!
Ja førjulstiden er vireklig ei koselig tid altså.

Daria sa...

vi sitter inn vi å:P og ja tenkt deg så koslig det blir i jula,ah...det gledes!!!

ha en fin helg,og skjønn jenta di er:)

Merete sa...

Så søt hu er, Tea:)
Det er noe spesielt med den første jula, ja:) Ingelins første jul kom jo noe tidligere enn vi hadde venta, så den ble jo veldig veldig spesiell. Men den andre jula var jo stas:) Og da var jo vesla vår så stor at julepapiret var spennende - om ikke annet:fnis:

Nyt adventstida og planlegginga av deres aller første jul som liten familie:)

Stor klem