tirsdag 2. november 2010

Verdens fineste jente

Kunstnermannen tegnet denne tegningen av Eline når hun var 2 dager gammel.

For 1 mnd siden i dag ble verdens nydeligste jente født. Lille Eline ble født midt på natta, 4 dager på overtid, men når hun først bestemte seg for å komme gikk det fort. Litt treg i avtrekkeren, men når hun først kom i gang var hun effektiv - akkurat som mammaen pleier å være. ;)

Den siste måneden har vi kost oss hjemme med det lille nurket vårt. Kjæresten er heldigvis student og har kunnet være mye hjemme med jentene sine, og det har vært fantastisk herlig! På disse få ukene har Eline vokst masse, begynt å smile, og i dag var første gangen jeg har hørt henne pludre i vei. Hun er så fin, og jeg er så heldig som er mammaen hennes!!!

Dagene mine går med til å amme, bysse, bære, stelle og kose, og veldig lite annet. Husarbeid er det en stund siden jeg har gjort noe særlig av, mannen tar seg av matlagingen, og det har blitt lite strikking og lesing. Vesla sover lite på dagen og krever mye oppmerksomhet (som vi gir med glede), men sover heldigvis godt om natten. Hun er også b-menneske slik som mammaen og pappen sin, og vil gjerne ligge i senga og halvsove og kose til klokka er tolv. Kosebabyen vår! :)

Jeg kommer sterkere tilbake med blogging etterhvert - jeg må bare klare å få noen rutiner i hverdagen så jeg har muligheten til å sette meg ned med PCen i mer enn to minutter i slengen. ;)

Ha en strålende oktoberkveld - her er det vått og mørkt, men vi har fyr i peisen og nyter høsten! :)

12 kommentarer:

Monstermønster sa...

Gratulerer med nurk i huset! En magisk tid.

Heidi sa...

Gratulerer med fin, lita jente! Ta vare på tida! :o)

Sassas mamma sa...

Gratulerer så mye! Kos dere videre:)

Daria sa...

gratulere!!!nyt den tiden!!!

Inger Lise Libakken sa...

Nyyydelige Eline! Og ei nydelig tegning av henne også. Vil tro hun kommer til å by på mange herlige motiver for kunstnerpappaen framover :o) Skal snaaart gjøre alvor av besøksplanene, og gleder meg til å se både Eline og dere andre "laiv"! Klem så lenge!

Moan sa...

Gratulerer masse!! Godt å høre at du ikke er gjerrig på kosen :-)
Man kan jo bruke hele dagen på å lukte på de søte små, og bare kose, kose, kose... *sukk*

Sigrid sa...

Gratulere så masse. Var begynnt å bli litt spent siden forrige blogginnlegg. Flott å høre at dere har det fint og koser dere. :)

Bente sa...

Nydelig bilde! Kos dere!

Lykkelinn sa...

Nydelige Eline - som har fått et av verdens nydeligste navn! Nyt denne første tiden, ikke stress med verken husarbeid eller håndarbeid. Deres viktigste oppgave er å være sammen med Eline - og disse dagene kommer aldri igjen. Kos dere sammen!!

Cathrine sa...

Veldig fin jente ser det ut som! :) Gratulerer så masse igjen. Kjempefint navn også! Håper det står fortsatt bra til med dere :) Husker det var ganske overveldende å bli mamma, lurer på om det blir likt andre gang eller om det blir helt annerledes.

Ragni sa...

Nydelig bilde av jenta deres:-D! Dere må nyte tiden masse:-D

Randi sa...

Utrolig nydelig jente og tegning. :)