fredag 18. februar 2011

Kvardagskjole


Man må pynte seg litt i hverdagen og i kjole føler ihvertfall jeg meg litt ekstra fin. Lillemor skal også få gleden av å pynte seg til hverdags, så da er det på sin plass med noen fine og deilige hverdagskjoler. Denne som jeg nettopp har strikket ferdig er Nøstebarns kvardagskjole - kjempeenkel, gammeldags og hverdagslig fin! Mønsteret er fra boka Strikk til Nøstebarn, og garnet er New Zealand Lammeuld fra 123knit.com. Det fine stoffet den ligger på er forøvrig oversiden av det deilige teppet til lekegrinda vår - sydd av den snille mammaen min!


Jeg må bare vise de nydelige knappene på kvardagskjolen - kjøpt på samme sted som garnet. Jeg synes de er så fine! *eeelsk*

Den fine buketten med tulipaner jeg fikk på morsdagen.

Og så fører jeg videre stafettpinnen jeg fikk overrakt sammen med fine ord om bloggen min fra Kristin med den kreative bloggen Kreativius som jeg nylig oppdaget. Den går på å finne sine tre favorittblogger og sende stafettpinnen videre til dem. Det er virkelig HELT umulig å velge ut kun tre blogger, så jeg velger å gi den videre til tre blogger jeg nylig har oppdaget og som jeg liker veldig godt:

Lykkelinn - Okei, helt nyoppdaget er den ikke, men den er et av de siste tilskuddene av blogger jeg følger ihvertfall. Denne kommende tvillingmammaen blogger om sine fine strikkekreasjoner, gjerne i herlige, spreke farger. Hun skriver også veldig fint, og er en bokvenn (det liker jo vi bibliotekarer) så denne bloggen er et must å lese!

Bare Elise
- Denne bloggen oppdaget jeg via Mammablogawards som foreldremanualen.no arrangerte tidligere i år. Hun skriver veldig morsomt, og syr så masse fint. Jeg blir veldig inspirert til å dra fram symaskinen når jeg titter innom denne bloggen.

Sheneligans - Denne bloggen liker jeg spesielt godt fordi hun har så herlige bilder! Litt om barn, litt kreative ting og litt om interiør. En finfin blanding!

Nuh er det øyeblikkelig tid for babysvømming for meg og minimor, så nå skal far få litt barnefri og tid til studiene. Det anbefales å ha en mann som er student når man er i mammapermisjon - masse familietid!

6 kommentarer:

Lene sa...

Kjempesøt liten kjole du har laget til lille snuppa di.

Sheneligans sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Sheneligans! sa...

Nææ, så koselig! Tusen takk for fine ord! :) Skal absolutt sende den videre! Må bare pønske ut hvem som skal få den. ;)

Cathrine sa...

Søt kjole! Har en maken, men i annen farge :-)

Bente sa...

Nydelig, nydelig kjole!

Inghild sa...

Koseleg blogg du har :-)
Og den kjolen er så god! Strikka den til jenta mi eg og, i størrelse 1 år, så først var det kjole, så var det tunika og no er det ein topp, og ho er 3 1/2 år ;-)Ein veldig anvendeleg kjole..