onsdag 23. februar 2011

Nøstebarn - igjen

En liten stund før Elinemor kom til verden strikket jeg denne genseren til henne. Jeg elsket den da, og jeg elsker den enda mer nå som den er tatt i bruk. Den er bare så fin og god i passformen, og jeg er fortsatt veldig veldig glad i disse fargene. Den er forøvrig strikket i str 6 mnd, men passer helt ypperlig med litt oppbrett på ermene. Hun er ikke akkurat en minibaby lenger, den fine jenta vår. Om en liten uke blir hun faktisk 5 måneder gammel!


Dette er også et strikkeprosjekt etter oppskrift fra Nøstebarn (har dere kanskje begynt å skjønne at jeg bruker boka Strikk til Nøstebarn forholdsvis flittig??). En helt enkel og litt gammeldags selekjole strikket i New Zealand Lammeuld kjøpt på 123knit.com. Den er fortsatt bittelitt stor, men så fort som lillemor vokser er det nok ikke lenge til den passer. Noen ganger skulle jeg ønske jeg bare kunne pause litt - stoppe tiden en liten stund og suge til meg hvordan hun er akkurat nå. For i morgen har hun garantert vokst litt, og lært seg enda noe nytt. Det er helt utrolig å følge med på utviklingen hennes - det går så raskt og det er så gøy! *elsk*

Ha en fantastisk onsdagskveld - jeg og mannen skal slappe av i sofaen i kveld. Tv-titting og boklesing (og strikking for min del) er deilig avkobling etter morsomme og slitsomme babydager!

3 kommentarer:

Daria sa...

jeg har sagt det hver gang jeg kommenterer og sier det i gjen,hun er så fiiiin den lille nurke ditt:) og herlige plagg,jeg er også stor fornøyd med bestefar trøyen,de blir det flere av til bhg:)flotte farger hos deg som alltid:)

ha en flott ukr!!!

Miriam sa...

Så mye fint du lager :) Jeg også er forelsket i den boka, det er så mye fint til hverdagsbruk i den!

Ha en fin dag!

Ragni sa...

Så nydelige ting du har strikket til Eline, Tea. Det er veldig fint ut. Hun ser så utrolig søt ut- så store blå øyne!