onsdag 16. mars 2011

Matglad minimor

Nå begynner det å bli en liten stund siden vi begynte med litt smaksprøver på fast føde for lillemor, og det viser seg at hun er ei matglad lita jente. Frukt- og bærmos går ned på høykant, grøt er nammenam, mens grønnsakmos er betraktelig mindre spennende. Så langt har hun fått noe hjemmelaget mat og en del kjøpemat, og jeg har full forståelse for at grønnsaksmosene man får kjøpt i butikken ikke går ned. Fruktmos på glass - namnam, smaker godt. Grøt - søtt og godt. Grønnsaker - isj og usj. Det smaker jo død og fordervelse. Til og med gulrot smaker ekkelt liksom - og gulrot er jo egentlig kjempegodt og ganske mildt og søtt i smaken. Pussige greier. Så nå blir det nok mer hjemmelaget mat til lillemor, og derfor ble jeg veldig veldig glad når jeg snublet 0ver bloggen bare barnemat. Bloggen er skrevet av en mamma med master i klinisk ernæring, så tipsene jeg får her inne stoler jeg på. :)

Så da passet det i grunnen bra da - at jeg kjøpte en hel liten drøss med små plastbokser fra RICE forrige helg. Fine å ha diverse babymat i. :)På pinnene nå: Fortsatt Fullmånepleddet fra Pickles.

2 kommentarer:

Bare Meg sa...

De er herlige i den alderen! Kjøpemiddagene er ikke noe særlig nei! Jeg moste som regel restene fra middagen vi hadde og frøs ned. Men det var jo når smaksprøvetiden var over. Er jo fort gjort å lage til grønnsaksmos hjemme:)

Må kanskje inn på den siden å se jeg og siden jeg snart må på ann igjen med babymat:)

Ragni sa...

Så søt hun er!!!!! Skjønner godt at sånn kjøpe grønnsaks greier ikke er særlig poplært. Bra at hun liker det andre:-D. Vi snakkes

Klerm