lørdag 23. april 2011

God påske!


For et NYDELIG vær vi har denne påsken! Jeg stemmer for sen påske hvert år jeg - masse utetid, hagekos og nakne tær i gresset. Lillemor stortrives ute og hviner nærmest konstant av fryd. Det er også superdeilig å slippe tykke utedresser, ull-luer og strømpebukser. Vi elsker våren!!

Vi har ikke gjort all verden i påsken så langt, men en liten tur til gode venner i sydligere strøk (Vestfold er da nesten Sørlandet er det ikke??) har vi rukket. Minus en noe stressende kjøretur hjemover med hylende barn i baksetet, var det en kjempekoselig tur! Lillemor ble tatt godt vare på av sin snart 4 år gamle kamerat, og hun var bare et stort smil hver gang han var i nærheten.

I dag har vi skrudd sammen et minidrivhus til å ha på terrassen, og fylt det med 6 tomatplanter som jeg har kjøpt av en lokal dame. Vi har hatt tomatplanter på terrassen i mange år, men uten drivhus blir det aldri den helt store avlingen av det. Kanskje dette lille drivhuset er det som skal til? Jeg krysser ihvertfall fingrene for det!

Fortsatt god påske til dere alle - nå skal jeg dykke ned i godteskålen og sprette korken av en glasscola. *nam*

3 kommentarer:

Nora sa...

Aww for et sjarmerende bilde,Eline er kjempesøt:D God påske til deg også!

Anonym sa...

Hvor har du kjøpt uglebuksen/drakten. Den var så søt! :)

Tea Kristin sa...

Ugledressen er kjøpt på Siga på Hamar. Merket heter Tutta. Vi er sååå glade i den dressen - deilig å leke i og fin å se på. :) :)